Fairfax County Investerer i Blockchain VC Fond

Fairfax County Retirement Systems har frigivet detaljer om sin investering i en blockchain-fond, tilsyneladende forkælet frygt for Virginia-kommunens to pensionsfonde, der tager udsættelse for cryptocurrency.

“I betragtning af at denne teknologi er det, der er blevet brugt til at oprette og drive markederne for cryptocurrency, kan du være bekymret over, at det drejer sig om investeringer i bitcoin eller andre elektroniske valutaer,” skriver pensions ansvarlige Jeff Weiler i en FAQ om amts hjemmeside før du fortsætter med at forklare dette var ikke tilfældet.

Som tidligere rapporteret er de to pensionsfonde ankerinvestorer i venture firmaer $ 40 millioner, der blev annonceret i denne uge af Morgan Creek, i hvad der syntes at være de første sådanne væddemål på sektoren placeret af sådanne institutioner.

I hans FAQ afslørede Weiler den præcise opdeling af Fairfaxs forpligtelser: 10 millioner dollars fra amtstatens pensionsfond og 11 millioner dollars fra politifondens fond.

For at sætte disse tal i perspektiv repræsenterer de dog kun 0,3 procent af medarbejderfondens aktiver og 0,8 procent af politifondens, konstaterede han og tilføjede:

“Disse investeringer blev bevidst dimensioneret til at være en lille del af hvert systems aktiver, da blockchain-teknologibranchen stadig er i sine tidlige stadier.”

Desuden vil det store flertal – mindst 85 procent – af Morgan Creek Blockchain Opportunities Fund investeres i blockchain-teknologivirksomheder, skriver Weiler og noterer sig: “Som sådan svarer det meget til andre private equity-investeringer foretaget af Fairfax tre pensions systemer .”

Ikke mere end 15 procent af fonden bliver sat i cryptocurrency, og indtil videre har ingen af ​​det været, tilføjede han.

Rettidig omhu

Weiler fortsatte med at beskrive pensionskassens due diligence på investeringen og noteret, at medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer fra begge fonde rejste til Chapel Hill, N.C., hvor Morgan Creek er baseret, for at mødes med holdet der. Endvidere lavede Morgan Creek præsentationer til begge fonde bestyrelser på deres månedlige møder, hvor de foreslåede investeringer blev diskuteret i længden.

“County advokater og udenrigsrådgivere brugte meget tid og energi til at stryge detaljerne i investerings kontrakterne for at sikre, at Fairfax County interesser var sikret,” tilføjede Weiler.

Hans notat indeholdt også et overblik over blockchain teknologi, der understregede, at dens potentielle applikationer går ud over cryptocurrency og omfatter ting som identitets verifikation og afstemning.

Weiler afsluttede sin notat med en tidløs påmindelse om, at alle investeringer har en vis risiko, men forsikrede offentligheden om, at pensionskasserne havde begrænset deres ulempe og sagde:


About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …