Som spekulation og ingen tålmodighed opstår over det kommende Bitfinex-token-salg, skaber opportunistisk fakers skamfuld bitfinex white papers, der skal beskrive detaljerne i det kommende salg. Hvorfor? At scam potentielle købere ud af deres kontanter.

“Det hvide papir du alle ser nu er en falsk,” sagde Dong Zhao, en Bitfinex-aktionær. “Det autentiske hvidbog er endnu ikke udgivet. Navnet på token hedder LEO, ikke BFX. Tilbuddet accepterer USDT, ikke BTC eller ETH. Det samlede beløb, der skal hæves, er stadig 1 milliard. “

Hvordan ser disse falske papirer ud? Vi har følgende dokument nederst. Det tog også bios til Bitfinex-grundlæggerne fra den oprindelige hjemmeside og reproducerende dem ordentligt.

Sproget er også på en gang detaljeret og dovent med linjer som “20% vil blive opbevaret i reserve for at klare enhver nødsituation eller uventet situation, der måtte komme op”, hvilket tyder på manglende lovlig eller redaktionel tilsyn – noget, der ikke kan sælges i dette lovgivningsmæssige miljø.

Det er derfor rigtig vigtigt at lave en grundig undersøgelse, før man eventuelt investerer og kaster sine kontanter efter et projekt. Lige meget hvor dette projekt stammer fra.

For at gøre opmærksom på problemet, har vi vedhæftet et af de falsk Bitfinex White papers

FAKE BITFINEX WHITE PAPER by on Scribd