Fidelity udgiver cryptocurrency handelsplatform

Finansielle udbyder Fidelity Investments lancerer en cryptocurrency handels- og lagerplatform.

Fidelity Digital Asset Services, LLC vil levere cryptocurrency forældremyndighed og handels tjenester til virksomheds kunder, meddelte virksomheden mandag.

Tom Jessup, der leder op på den nye division, annoncerede platformen på Bloombergs Institutional Crypto-event. Det håber at tegne institutionelle investorer, herunder hedgefonde, familiekontorer og markeds formidlere.

Fidelity er en af ​​de fem største leverandører af finansielle tjenesteydelser i verden og opretholder omkring $ 7,2 trillioner i kundernes aktiver.

“Disse bestræbelser har været succesfulde for at hjælpe os med at forstå og fremme vores tanker om cryptocurrency… Oprettelsen af ​​Fidelity Digital Assets er det første skridt i en langsigtet vision om at skabe en fuld service platform af virksomheds grad til digitale aktiver” sagde han og fortsatte med at tilføje:

“I vores samtaler med institutioner fortæller de os, at de for at kunne engagere sig digitale aktiver på en meningsfuld måde, har brug for en betroet platforms leverandør til at komme ind i dette rum. Disse institutioner kræver et sofistikeret serviceniveau og sikkerhed, svarende til den oplevelse de har er vant til, når man handler aktier eller obligationer. “

Som sådan planlægger Fidelity at opbygge en “skalerbar infrastruktur”, der udnytter Fidelitys eksisterende erfaring med at opbygge sådanne platforme, sagde han.

Ved lanceringen vil det nye selskab tilbyde “institutionel gradforsorg”, handels kørsel og “dedikeret kundeservice”, fortsatte pressemeddelelsen.

Platformen vil varetage bitcoin, ethereum og andre endnu-til-være-navngivet cryptocurrency ved lanceringen. Som en del af dets sikkerhedssystem vil Fidelity holde kryptokurverne i køleopbevaring sammen med “multi-level fysiske og cyberkontroller”, forklaringen frigivet.

Fidelity Investments CEO og formand Abigail Johnson sagde, at den nye platforms mål er at “gøre digitalbaserede aktiver, såsom bitcoin, mere tilgængelige for investorer”, ifølge udgivelsen.

 

About Kryptoposten

Check Also

Jaguar bruger Iota i Proof-of-Concept-demo til sporing af bilenergi

Distribueret hovedbogsteknologi (DLT) selskab Iota samarbejder med bilproducenten Jaguar Land Rover for en proof-of-concept (PoC) …