Filippinsk Bank Union Med Cryptocurrency ATM

Den store filippinsk bank Union Bank lancerer landets første to-vejs cryptocurrency ATM, lokale medier outlet Philstar rapporteret 6 februar.

Flytningen vil efter sigende lade kunderne købe og sælge cryptocurrency til kontanter via ATM som en del af bankens “sandbox” – en ramme for at gennemføre eksperimenter i et kontrolleret miljø.

Rapporten angav ikke hvilke digitale valutaer der vil blive understøttet i eksperimentet.

Ifølge Philstar overholder systemet gældende regler og er resultatet af et samarbejde mellem Union Bank og landets centralbank, Bangko Sentral ng Pilipinas (BSP). Artiklen citerer en erklæring udgivet af banken hævder at ATM vil give “en alternativ kanal til at konvertere deres pesos til virtuelle valuta og omvendt.”

Philstar rapporterer, at Union Bank rapporterede 7,22 mia. Filippinske pesos (ca. 140 mio. USD) i indtjening sidste år. Banken er inden for de ti største banker i landet, hvad angår aktiver.

BSP har officielt reguleret lokale filippinsk krypto-udvekslinger som pengeinstitutter og anerkender virtuelle valutaer som en legitim betalings metode, da den offentliggjorde cirkulære 944 i februar 2017.

Som Kryptoposten for nylig rapporterede, blev nye regler udgivet af landets Cagayan Economic Zone Authority. Reglerne er angiveligt designet til at regulere cryptocurrency industrien og beskytte investorer, der påvirker sådanne problemer som erhvervelse af krypto-aktiver, herunder forsyningssikkerhedtegn.

I januar indgik USAs Bitcoin-ATM-operatør Coinme et partnerskab for at sælge Bitcoin (BTC) på mønt tællings kiosker, der ejes af Coinstar.

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …