Finans IT infrastrukturfirma partner op med Seed CX

Trading IT-infrastrukturfirma Avelacom har indgået partnerskab med digital valuta udveksling Seed CX, ifølge en pressemeddelelse offentliggjort den 23. maj.

Partnerskabet har til formål at tillade institutionelle kunder hos Avelacom – en it-infrastrukturudbyder for den finansielle serviceindustri – at udnytte Seed CXs realtids markeds data og ordrerings produkter. For øjeblikket leverer Seed CX tjenester af en licenseret udveksling til institutionel handel og afvikling af spot digitale aktivprodukter med planer om at tilbyde sine produkter til Commodity Futures Trading Commission-regulated digitale aktivderivater.

Administrerende direktør for Avelacom Aleksey Larichev sagde, at krypto markederne har oplevet “lav oppetid, langsomme matchende motorer, utilstrækkelig support og platforme, der ikke er venlige til latency og jitterfølsomme applikationer.” Det nye partnerskab vil tilsyneladende forbedre adgangen til relevante data for krypto handlere.

For nylig samarbejdede Seed CX med det Singapore-baserede fintech firma Hydra X for at tilbyde sin handels service i Asien. Seed CX tilsluttes således listen over understøttede digitale aktiv handels steder tilgængelige på Sigma handels platform tilbydes af Hydra X, som i øjeblikket er i offentlig beta. Partnerskabet vil også efter sigende tillade institutionelle Sigma-brugere at få adgang til Seed CXs fiat-crypto gateway.

Seed CX lancerede også en digital asset wallet-løsning med on-chain-afvikling, som efter sigende blev udviklet sammen med sit afviklings datterselskab, Zero Hash. Seed CX fastslår, at dispergering af digitale aktivbeholdninger på tværs af flere unikke tegnebøger hjælper med at mindske risikoen for hackere, der får adgang til samlede aktiver via en enkelt angrebs vektor.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …