Første nogensinde decentraliserede bank i Malta

Binance Exchange understøtter den første nogensinde decentraliserede bank i Malta

Binance, en af ​​de største kryptovaluta-udvekslinger i verden, er angiveligt blandt en række investorer, der støtter en decentraliseret bank, der skal lanceres på Malta.

Bloomberg rapporterede torsdag, at Binance havde bekræftet, at det har investeret en 5 procent andel i den såkaldte Founders Bank på en værdi af 133 mio. EUR (155 mio. USD) forud for investering.

Founders Bank vil have systemer baseret på blockchain teknologi og vil samarbejde med fundraising platform Neufund i en udstedelse af sine egne “juridisk bindende” equity tokens, ifølge Binance.

Banken håber at få en licens fra EU-statens regering for officielt at drive sin virksomhed. Hvis godkendt, vil banken være verdens “første decentraliserede og samfundsejede bank”, som ifølge rapporten, med token-investorer, der ejes af banken. Tager til Twitter for at kommentere de nyheder, kommenterede Changpeng Zhao, Binance’s CEO,:

Malta er fusion jorden for traditionelle og blockchain finansiering nu. Meget kan ske i 3 korte måneder. “

Binance, der blev grundlagt i Hong Kong i juli 2017, afslørede i marts, at den planlagde at oprette et kontor og fiat til kryptovaluta udveksling på Malta – en jurisdiktion, der arbejder for at sætte sig op som en “blockchain island” og bestået flere regninger rundt om teknologien for kun to uger siden. I juni annoncerede Binance, at det støtter et program fra Maltas børs til støtte for fintech startups og iværksættere. MSX Fintech Accelerator har til formål at skabe et økosystem til at opdrage og understøtte kryptopræsentationer og iværksættere, ifølge børsen.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …

One comment