Forbyd Kryptovaluta siger Amerikansk Senator

Forbyd Kryptovaluta siger Amerikansk Senator, en amerikansk senator har opfordret til et forbud mod kryptovaluta køb.

Kongresmedlem Brad Sherman er ikke fremmed for kontroversielle udtalelser om emnet – i marts kaldte han kryptovaluta “en crock” – og under onsdags høringen af ​​et underudvalg for Repræsentanternes Financial Services Committee gik han så langt som at forpligte amerikanerne udelukkende af markedet.

“Vi bør forbyde amerikanske personer at købe eller minde kryptovaluta,” erklærede California Democrat. Han tilføjede, at ud over kryptovaluta potentielt kan bruges som en form for penge i fremtiden, kan den i øjeblikket bruges af skatte udviklere og rogue stater, der søger at omgå amerikanske sanktioner.

En af paneldeltagerne, Norbert Michel, direktør for Center for Data Analysis ved Heritage Foundation, skød tilbage på tanken om, at kriminel brug skulle definere kryptovalutasom helhed.

Michel fortalte underudvalget:

“Ja, det er rigtigt, at kriminelle har brugt bitcoin, men det er også rigtigt, at kriminelle har brugt fly, computere og biler. Vi bør ikke kriminalisere nogen af ​​disse instrumenter simpelthen fordi kriminelle brugte dem.”

 

 

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt …