Balaji S. Srinivasan, grundlægger af Earn.com og CTO of Coinbase, offentliggjorde offentligt sin udgang fra selskabet i et par tweets i aftes.

“Coinbase var sjovt, og det var energisk at arbejde med så mange gode mennesker. Jeg tager lidt tid til at komme tilbage i form – og hurtigere på alt, der sker mens jeg var på hovedet.

“Earn integrationen var vellykket, og vi har lukket $200 mio. I tilbud til den nye Coinbase Earn. Var også mit privilegium at hjælpe med at sende nye aktiver, lancere USDC, og få staking / voteing. “

Coinbase købte Earn.com i 2018 og lavede Srinivasan CTO efter måneder af rygter. Tjen startet som den hemmelighedsfulde og velfinansierede 21E6 aka 21.co, der frigav et mining produkt, før vi svingede til en tjeneste, der betalte brugere til at besvare spørgsmål.

Srinivasan er Stanford kandidat, der har en ph.d. i Elektro teknologi og en kandidat i Kemiteknik. Et rumored misfit i organisationen førte til udgangen.

“Vi er meget taknemmelige for Balaji for alle hans bidrag til Coinbase,” skrev en Coinbase PR-talsmand. “Hans indsats i det forløbne år har haft en stor indflydelse på virksomhedens bane. Han er ved til sin næste udfordring, og vi ønsker ham godt. “