Frankrig med ny lov, Forsikrings selskaber kan handle med Krypto

Franske forsikrings markeder kan nu investere i krypto aktiver, efter at der er sket en ny lov, rapporterer valutahandel nyhedsbureau FXStreet 11. april.

Den 11. april vedtog National Assembly of France et lovforslag, der har til formål at stimulere lokal forretnings udvikling, herunder omdirigering af besparelser fra enkeltpersoner til virksomheder, ifølge det lokale nyhedsbureau Les Echos. Ifølge Reuters stemte Assemblee Nationale 147 for og 50 imod.

Kendt som “Plan d’action pour entreprises” (Pacte) gør det muligt, at forsikringsselskaber i Frankrig kan investere i krypto aktiver som Bitcoin (BTC) uden begrænsning af investerings beløbet.

Ifølge FXStreet giver en dobbelt bestemmelse af loven, forsikringsselskaber mulighed for at investere i krypto gennem specialiserede faglige fonde og giver dem mulighed for at tilbyde livsforsikringer udsat for krypto. Den nye foranstaltning vil også påvirke faglige kapital investerings fonde.

Joel Giraud, stedfortræder og budgetleder for Emmanuel Macrons parti La République En Marche, bekræftede nyheden, mens han hævdede, at det nye krypto-relaterede initiativ “ikke var Pactes primære mål”, ifølge tech news website TrustNodes.

Lovforslaget vedrører primært privatiserings processen, herunder et salg af statens andel i lufthavns gruppe ADP for at indsamle penge til en ny innovations fond.

Tidligere i marts foreslog Eric Woerth, leder af nationalforsamlingens finansudvalg, at forbyde anonyme krypto aktiver som Monero (XMR) og ZCash (ZEC).

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …