Fransk Energiselskab Engie lancerer Blockchain

Fransk energiselskab Engie og business consulting group Maltem lancerer en ny blockchain udvikling spinoff til kommercielle kunder, meddelte virksomhederne fredag.

Dubbed Blockchain Studio, den nye venture vil målrette klienter i Asien og Sydeuropa, sagde Engie i en pressemeddelelse. Dens første produkt er en softwarepakke, der “accelererer og industrialiserer implementeringen af ​​blockchain-projekter.”

“De fleste blockchain-projekter stagnerer på konceptet” Concept of Concept “, og denne teknologi er stadig ekspertområdet og specialisterne,” sagde selskabet i sin udgivelse.

Værktøjerne vil hjælpe med at udvikle smarte kontrakter, “gøre det tilgængeligt for brugere uden teknisk viden” samt at administrere “etablering af blockchain-infrastruktur tilgængelig i skyen eller direkte på virksomhedens server.”

Starten sikrede 1,9 millioner euro (ca. 2,3 millioner dollar) i frøfinansiering. Holdet omfatter nu 10 personer og vil vokse op til 25 ved udgangen af ​​2019, sagde Engie. Selskabet planlægger også at åbne en filial i Singapore engang næste år.

I slutningen af ​​marts sluttede Engie til en gruppe energiselskaber og Grid Singularity, en Wienbaseret blockchain-opstart, i Energy Web Foundation (EWF) med det formål at fremme blockchain-projekter inden for energisektoren til kommerciel implementering.

I juli underskrev Engies virksomhedsforskningscenter, Engie Lab CRIGEN, gennem sit Computer Science and Artificial Intelligence Lab et aftalememorandum med IOTA Foundation for at undersøge muligheden for at bruge blockchain i energistyring, smarte byer, smarte bygninger og mobilitet.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …