Tim ”Bitcoin Bull” Draper forudsiger, at man i 2022 kun betaler med Bitcoins og andre cryptovalutaer, hvis man skal ind og have en kop kaffe på Starbucks. I en podcast interview med NBC Bay Area, siger Tim Draper. ”They’ll laugh at you – it will be like the old lady paying out with pennies”.

År 2022 har dog også en mærkværdig betydning for Tim Draper, da han tidligere har været ude og forudsige, at Bitcoin rammer $250.000 det år. Selvom det bliver tradet omkring $3.900, efter den har haft svært ved at bryde igennem $4.000 par gange. 

Selvom prismålet på $250.000 virker uhyggeligt, så lavede Draper også en forudsigelse tilbage til september 2014. Hvor han forudsagde, at Bitcoin ville nå op til $10.000 inden udgangen af 2017, det skete tilsyneladende mod alle odds.

Tim Draper er en mand, som man skal holde øje med. Han ser mulighederne i cryptovaluta og blockchain, hvor de skal være en erstatning for nuværende løsninger og internettet generelt. Her mener han, at internettet har forstyrret underholdningsbranchen, information- og kommunikationssektoren. Men at crypto og blockchain teknologien vil overtage den finansielle sektor.

”Over time, when they start taking bitcoin. I’m going to be pretty much moving everything out of the banks. There is no reason to hold on to shells, when you’ve got gold”.

Grunden til at Tim Draper forudsiger, at man i fremtiden betaler med cryptovaluta hos Starbucks er, at han har investeret i det. Tim har tidligere været ude og investere i OpenNode, en crypto betalingsplatform. Hans forudsigelse er bygget på troen i hans investering og for at vise hans netværk, at han står bag denne betalingsplatform og de skal være bruger af den.