G20 International Watchdog slår ned på krypto regulering

G20 internationale Watchdog, det Schweizbaserede Financial Stability Board (FSB), sagde i sin seneste rapport, at regulatorer skal forbedre deres risikovurderings strategier vedrørende finansiel aktivitet i krypto området, ifølge en rapport fra Reuters den 31. maj.

Rapporten bemærkede, at en potentiel risikovurdering metrisk regulatorer kunne se på, er bankernes og andre finansielle enheder eksponering for krypto aktiver. Rapporten tilføjede også, at FSB i øjeblikket ikke mener, at krypto udgør en “materiel stabilitet risiko” for den finansielle sektor.

Ifølge rapporten er eksisterende krypto regulationer noget så svage, og den hurtige sats for teknologisk innovation kan forlade sektoren med endnu flere områder af tvivlsom regulering. Crypto-aktiver kan i øjeblikket falde uden for tilsynsmyndighederne jurisdiktion, hvilket delvis skyldes uoverensstemmende standarder mellem lande.

Kina har f.eks. Efter sigende taget en “næsten totalforbud” -tilgang til kryptovaluta uvekslinger, mens Japan forsøger at holde cryptocurrency-udvekslinger lovlig med korrekt licens.

Som tidligere rapporteret , er Japan i øjeblikket ved at bryde ned på krypto udvekslinger, der ikke har tilstrækkelig god anti-hvidvasknings praksis. I modsætning til Kina og Sydkorea forbliver de første møntoffer i Japan juridiske. Japan vil også være vært for det kommende G20-topmøde i Osaka i juni, og forventes at føre samtalen om internationale krypto krav.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …