Gatecoin Krypto Børs Skal Lukke På Rettens Ord

Hongkong-baseret krypto børs Gatecoin vil lukke ned og indgå likvidation efter et mislykket forsøg på at inddrive midler tabt i en tvist med en tidligere udbyder af betalings tjenester.

Annonceret i går, distribuerede virksomheden meddelelsen til kunder via deres corporate hjemmeside. Der forklarede holdet bag projektet projektet, at tjenesten blev suspenderet efter flere måneder med at kæmpe for at holde sig flydende, og i sidste instans en retskendelse til at afvikle og ophøre med operationer med det samme.

I sin offentlige udtalelse skyldte selskabet sin tidligere betalings tjenesteudbyder (PSP) for denne situation. Udvekslingen sagde, at det begyndte at have problemer med banktjenester i september 2018, efter den pludselige nedfrysning af sine bankkonti i Hong Kong.

I november sidste år meddelte Gatecoin, at det ville genoptage operationerne efter at have taget stilling til en navngivet europæisk betalings processor – “et fuldt reguleret betalings institut af den franske regulator”, de sagde – og en bank i Schweiz.

Holdet udtalte:

“Selv efter at vi formåede at mildne vores tab ved at erstatte den pågældende PSP med mere pålidelige alternativer til at behandle vores kunders overførsler i september 2018, blev situationen ikke forbedret, fordi PSP beholdt en stor del af vores midler.”


Udvekslingen afsluttede det budskab, der forsikrede kunder om, at det forventer at omfordele sine resterende aktiver til kreditorerne.

Siden 2016 har udvekslingen haft en række problemer, der ikke er relateret til bankservicen, da den tabte 185.000 ETH og 250 BTC i et cyberangreb. Alligevel ser det ud til, at udvekslingen bliver det seneste tilfælde af kamp for at opnå tilstrækkelige finansielle tjenester.

I marts rapporterede Bloomberg om, hvordan branchens startups stadig ikke er i stand til selv at åbne standardkontrolkonti. Artiklen profilerede historier fra lige etablerede cryptocurrency virksomheder og hævede profilen af ​​hvad der synes at være et løbende problem.

På pressetid var kryptoposten ikke i stand til at indhente fuld retskendelse, der angav likvidations processen. Ifølge en diskussion om en Reddit dedikeret til udvekslings platformen ser kunderne, herunder dem, der siger, at de tabte penge i 2016-hacket, også i mørke om, hvorvidt de vil blive refunderet.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …