Gates Foundation i partnerskab med coil

Bill og Melinda Gates Foundation har indgået partnerskab med blockchain startup Coil som led i sin mission om at levere betalingstjenester til den ubankede.

Nyhederne kommer via en tweet fra Miller Abel, fondens vicedirektør og hovedteknolog, den 17. oktober. Abel indikerede, at organisationen og Coil vil samarbejde om at gennemføre Interledger-protokollen og undersøge, hvordan man kan støtte “fattige betalings systemer. ”

Interledger er en interoperabilitetsprotokol, der tillader betalinger på tværs af forskellige kryptonetværk. Teknologien blev oprindeligt co-udviklet af tidligere Ripple CTO Stefan Thomas, mens han stadig var hos det distribuerede hovedbankbetalingerfirma. Den samme teknologi, der nu bruges som grundlag for Coil, som Thomas grundlagde tidligere i år, som kryptoposten rapporterede.

Mens yderligere detaljer om det nye partnerskab er så sparsomme, nævnte Abel også Ripple i sine tweets i går.

Gates Foundation annoncerede sit partnerskab med Ripple i oktober sidste år, da de to udgav en open source software kaldet Mojaloop – også fokuseret på betalings tjenester til de fattige og unbanked.

Gårsdagens udvikling tyder på, at Gates Foundation vil arbejde sammen med Coil sammen med Ripple for yderligere at udvikle Mojaloop platformen, der bruger Interledger teknologi og forbinder de forskellige parter i betalings systemet for at lette realtidstransaktioner.

Ifølge en pressemeddelelse, der blev offentliggjort sidste år, er Mojaloop en “open source-software til oprettelse af betalings platforme, der vil hjælpe mennesker uden bank muligheder rundt om i verden adgang til digitale finansielle tjenester.”

Abel tweeted i går, at Mojaloop “betalinger er i national valuta i det givne land, så systemet hjælper med at inkludere og integrere de mennesker (som regel fattige), der historisk er blevet udeladt.”

The Gates Foundation har udforsket blockchain teknologi applikationer siden så tidligt som 2015 som led i sin indsats for at forbedre økonomisk integration.

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …