Gemini bliver Største Bitcoin Exchange & tilføjer SegWit Support

Gemini, en stor cryptocurrency udveksling selskab annoncerede i denne uge, at de tilføjede ekstra støtte til Segregated Witness (SegWit), en forbedring af en vigtig bitcoin kodeændring.

Selv om SegWit blev adopteret til en vis grad af forskellige cryptocurrency-virksomheder, gjorde Gemini det specielt ved at udbrede støtte til indbyggede SegWit-adresser. Det er en opgraderet version af bitcoin-adresse, der er vedtaget i mindre grad og hjælper med at skala cryptocurrency.

Carolyn Vadino, Gemini kommunikationschef kommenterede:

“Vores valg til at bruge indbyggede SegWit-adresser var baseret på mange faktorer, herunder blokbesparelser samt sikkerheds hensyn. Da SegWit bruger, support og adoption vokser, vil det medvirke til at reducere gebyrer, ventetider og netværks belastning. “

Dette betyder dybest set, at det øger mængden af ​​transaktioner, bitcoin støtter på én gang. Hver tegnebog og hver udveksling skal individuelt kode op for den nye type transaktion. Opgraderingen er ikke blevet rullet ud overalt, men det er grunden til at tilføje native SegWit-adresser, som tager lang tid at blive behandlet.

De to iværksætter brødre Cameron og Tyler Winklevoss fra Gemini planlægger at vedtage teknologien dels fordi det muliggør lynnedslag, en lag-to teknologi, der ses af advokater som fremtiden for bitcoin-betalinger. SegWit-transaktioner er grundlaget for mere avancerede teknologier, og lynnetværket er den mest populære.

Gemini indrømmer også, at det stadig har brug for mere tid til, at denne ændring integreres fuldt ud i arbejdsprocessen. “Vi synes, det er den rigtige tid til at gøre denne ændring, selv om der stadig vil være nogle voksende smerter”, siger Brian KimJohnson, Gemini-redaktør i et blogindlæg, der annoncerer nyheden. “Særligt, mens nogle blokopdagere kan spore native SegWit-adresser, varierer støtten meget fra den ene løsning til den anden.”

About Liana L'Amour

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …