Gennemgang af Genesis mining

[the_ad id=”2096″]

“Skal jeg investere i cloud mining?” Er nok alle andre Bitcoin spørgsmål, jeg får. Jeg har talt meget om Bitcoin-investeringer i fortiden, og en af ​​de ting, jeg altid fortæller folk, der spørger mig om sky minedrift, er, at jeg tror, ​​at 99,99% af de virksomheder, der tilbyder sky minedrift, sandsynligvis er svindel.

Det betyder, at de faktisk ikke mine Bitcoins med de penge, du giver dem. De bruger kun dine penge til at udbetale andre brugere, indtil ejerne løber tør for penge og forsvinder. Der er dog 0,01% af virksomheder, der rent faktisk driver minedrift og mine Bitcoins til dig, og Genesis Mining er en af ​​dem.

Grundlagt i 2013 ejer Genesis Mining i dag minedrift gårde beliggende i Amerika, Europa og Asien. Imidlertid er de nøjagtige placeringer ikke kendt for offentligheden på grund af sikkerheds grunde. Genesis har en offentligt kendt minedrift, der er oprettet på Island, og minearbejderne på gården kan minde Bitcoin, Ethereum, Zcash, Litecoin, Monero og Dash. Tjek et billede af gården på Island!

Forstå det:  Genesis Mining er absolut et af de mest kendte cloud mining selskaber, og det er ikke en fidus. De eneste to sky-mineselskaber, vi selv er villige til at skrive om, er Hashing24 og GM. Genesis Mining er en af ​​de ældste Bitcoin-virksomheder rundt, og det er uden tvivl den største og mest populære skymineral leverandør for Bitcoin, Ethereum og andre mønter, og det har endda været registreret hos SEC for en Bitcoin-minedrift.

Bemærk: Dette betyder ikke, at Genesis Mining er rentabel. Men det betyder, at Genesis Mining ærligt giver de tjenester, den tilbyder.

Det er vigtigt at bemærke, at disse minedriftskontrakter er levetidskontrakter. Det betyder, at de ikke har en løbetid, og du vil fortsætte med at minde og modtage udbetalinger, så længe kontrakten er rentabel.

Hvordan virker Genesis Mining?

Ifølge deres hjemmeside er Genesis Mining en sikker og nem måde at købe hash-strøm på uden at skulle klare den komplekse hardware- og softwareopsætning. Det betyder, at i stedet for at bruge tusindvis af dollars på Bitcoin-minedrift, kan du betale nogen til at leje deres hardware og holde fortjenesten til dig selv, fordi det firma, der udlejer minearbejderne, tager sig af vedligeholdelsen og alt det besvær med at indstille dem op.

Genesis Mining har specialiseret sig i at opbygge de mest pålidelige og effektive minedriftsrederier, som de tilbyder til udlejning til deres kunder, og de skal betale gebyr for deres service. For at starte minedrift er alt, hvad du skal gøre, oprettet en konto hos dem. Efter tilmeldingen skal du finansiere din konto via Bitcoin, kreditkort, PayPal eller bankoverførsel. Derefter vælger du minedriftsplanen, der passer bedst til dig.

Prisfastsættelse Der er flere opstartsgebyrer, du skal betale, afhængigt af det kontraktniveau, du ønsker at deltage i:

For nybegyndere kan du starte med en 100 GH / s (Guld) levetid Bitcoin minedrift kontrakt, som vil hjælpe dig med at forstå, hvordan sky minedrift virker, og hvad rentabiliteten kan være.

Det vil koste dig $ 19. Hvis det viser sig at være lille, kan du prøve den 2000 GH / s (Platinum) levetid Bitcoin minedrift kontrakt.

Det koster dig $ 340. Den tredje og den største kontrakt er den 10.000 GH / s (Diamond) levetid Bitcoin minedrift kontrakt. Det koster dig $ 1.600.

[the_ad id=”2010″]

Hvilke mønter kan udvindes?

Der er flere mønter til rådighed til minedrift med Genesis minedrift platform, og de falder i forskellige kontrakter, som følger:

For X11 kontrakter kan du min følgende mønter: Bitcoin, Namecoin, Startcoin, Peercoin, Dash, Dogecoin og Litecoin. For SHA-256 kontrakter kan du min følgende mønter: Bitcoin, Darkcoin, Zetacoin, Dash og Litecoin. Rentabilitet Selvfølgelig er det ikke fornuftigt at købe kontrakter fra Genesis Mining, hvis det ikke er rentabelt for dig.

Med det i tankerne, lad os analysere rentabiliteten af ​​de forskellige kontrakter, der blev nævnt under det foregående afsnit, dvs. X11 og SHA-256.

Bemærk: De faktorer, der gør en kontrakt rentabel eller ej, ændrer sig konstant, for eksempel hver møntes pris, hash rate og netværksværdier ændres hver dag. X11: Du kan forvente udbetalinger på 0,027mBTC pr. 1MH / s pr. Dag med en pris på 13,6mBTC pr. 1MH / s, hvilket betyder at du kan bryde lige efter ca. 500 dage.

SHA-256: Med SHA-256 udbetales udbetalinger på 0,37mBTC pr. 1 / s pr. Dag, mens en pris på 0,25 BTC pr. 1 / s, hvilket betyder at break-even-punktet skal være ca. efter 670 dage. Det er vigtigt at bemærke, at for levetidskontrakter trækkes et lille vedligeholdelsesgebyr (så længe de er rentable).

Hvem er skaberen af ​​Genesis Mining Website?

Genesis Mining hjemmeside blev grundlagt i 2013 af Marco Streng.

På det tidspunkt var Streng kun 23 år gammel og på kursus til at blive matematiker, men han faldt ud af college for at skabe sin egen niche i en hurtigt voksende cryptocurrencyindustri. Han samledes med to andre individer, Jakov Dolic og Stephan Schindler, og sammen har de skabt et firma med en global stabsbase på over 100 mennesker og tiltrækker over 300.000 brugere dagligt.

Marco sagde i et interview med Forbes, at grunden til at etablere et minebureau for bitcoin var hans observation af mangel på troværdige platforme på markedet for altiner. Gennem årene og med tilføjelser som Genesis Mining scam-fri Bitcoin-systemet, har virksomheden fortsat vokset hurtigt i en industri med hurtige skift.

Streng er sammen med sine to medstiftere en ægte forretningsmand, og det faktum, at Forbes offentliggjorde en artikel i fuld længde om ham, fortæller meget om Genesis-minesystemets legitimitet. Han er en faktisk person, og ikke et alias eller en betalt skuespiller.

Der er så mange profiler af ham i autentiske artikler og magasiner, og hans historie kontrollerer faktisk i dem alle.

[the_ad id=”2008″]

Genesis Mining App-Main Advantages

Enesis mining software er et af de meget få sky miner virksomheder, der rent faktisk gør, hvad de siger, de gør.

Der er nogle fordele, der får dem til at stå uden for mængden.

Sparer dig tid:

Genesis Mining scam less system sparer dig også meget tid, fordi der ikke er behov for at oprette en rig fra bunden. Du skal bare tilmelde dig og begynde at handle straks.

Sparer dig penge:

Hvis du vil oprette en mine, skal du vide, at en stor investering er nødvendig for minedrift. Til lejlighedsvis vedligeholdelse er også påkrævet på dine rigge. Problemet er, at alle disse koster penge. Med Genesis minedrift er din rig allerede oprettet for dig, hvilket betyder at denne oprindelige pris slettes.

Frihed og fleksibilitet:

Denne frihed ligger i din evne til at handle mellem flere mønter og valutaer og få fortjeneste fra dem. Du kan nemt allokere hash-strøm til forskellige valutaer ved hjælp af Genesis Mining review software og føle sig sikrere at vide, at din indkomst vil strømme ind fra flere strømme.

Genesis Mining Robot er let og bekvemt Med Genesis Mining Cloud App omfatter online minedrift ikke al den varme og høje lyd for at etablere en mine. Spændings- og vedligeholdelsesbesvær er også helt slettet.

Levetidskontrakt:

Tanken om at det er en levetidskontrakt gør det også meget lukrativt, fordi med værdier og priser, der øges hver dag, kan du være sikker på en meget god fremtid ved hjælp af Genesis Mining app. Kun en investering, og du kan tjene overskud for resten af ​​dit liv.

På hvilken måde er Genesis Mining anderledes end andre Cloud Mining Providers?

Som nævnt tidligere er Genesis Mining den største og mest populære cloud mining provider, og det har gjort minedrift en nem og behagelig oplevelse.

En væsentlig investering i minedrift er nødvendig for enhver minearbejder. Men du behøver ikke at gå gennem besværet med at oprette hardware eller vedligeholdelse af minedrift, hvis du skyder min med Genesis Mining. Husk at med Genesis Mining er du minedrift online.

Det betyder, at du ikke behøver at håndtere højt rigge, der producerer meget varme. Endnu en ting værd at bemærke er, at der også er ingen minebassin gebyrer. Det faktum, at du kan bestemme, hvilke mønter du ønsker at minde med den købte hashpower, er den eneste faktor, der virkelig skiller sig ud.

Takket være denne funktion kan du opdele din samlede hashpower til forskellige mønter. Det er klart, at GM har til formål at give både den store investor og den gennemsnitlige minearbejder

Der har været alvorlige bekymringer for, om Genesis Mining er legit eller en fidus. Men efter at have lavet forskning er det helt klart, at Genesis minedriftsprogrammet er rigtigt, og det virker. Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke betyder, at Genesis Mining er rentabelt. Det betyder, at Genesis Mining ærligt giver de tjenester, den tilbyder.