Giganten Visa med investering i krypto projekt med $40 Millioner

Global Betalings udbyder Giant Visa har registreret sin anden investering i et krypto projekt ved at føre en $ 40 millioner finansierings runde for Anchorage-opstart, ifølge en Fortune-rapport den 10. juli.

Visa har efter sigende ført runden sammen med den store venturekapitalvirksomhed (VC), firmaet Blockchain Capital, til støtte for instituttets crypto custody service Anchorage, der tidligere hævede 17 millioner dollars i en investering ledet af Andreessen Horowitz.

I den nye runde blev både Visums bidrag og Anchorage’s private værdiansættelse ikke offentliggjort, bemærker rapporten. Både Visa og Forankring er grundlæggere af Facebooks krypto valuta-projekt Libra, som officielt blev afsløret den 18. juni.

Som Fortune noterende er den nylige finansierings runde den anden kendte investering i Visa i et krypto relateret firma. Betalings giganten har deltaget i en finansierings runde på $30 mio. I blokchain startup Chain back i 2015 sammen med Nasdaq og Citi. I slutningen af ​​2018 blev Chain erhvervet af Stellar-fokuserede firma Lightyear.

Den nye finansiering vil blive brugt i Anchorage’s mission om at give et alternativ til kølelagerbaserede institutionelle custodians for at sikre sikkerheden for kundernes aktiver. I stedet implementerer virksomheden et system med flere godkendelser og menneskelige anmeldelser samt biometrisk-baseret software til sikring af kryptering, bemærker rapporten.

I slutningen af ​​maj introducerede Anchorage sin forsikrings dækning, idet den modsatte sig for de fleste forbrugere, der bruger en kombination af koldt og varmt opbevaring. At hævde, at ikke alle dækning af krypto forsikring er lig med, meddelte virksomheden, at de overtog en forbrydelses forsikring, der dækker begge typer digitalt aktivforlag under en politik.

I midten af ​​juni lancerede Visa “Visa B2B Connect” et grænseoverskridende betalingsnet, der er afledt af nogle aspekter af blokchain teknologi.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …