Investerings banken Goldman Sachs har efter sigende faldet planer om at lancere et cryptocurrency handelsbureau, for i det mindste i det mindste.

En Business Insider Report på onsdag, med henvisning til “folk bekendt med sagen”, sagde beslutningen er blevet truffet, da regulatorske forhold i USA stadig er et gråt område, når det gælder cryptocurrency.

Bankens kæmpe har imidlertid ikke givet opgaven fuldstændigt fra kilderne, men presser snarere muligheden lavere ned på prioritets listen og kan stadig bevæge sig for at åbne skrivebordet på et senere tidspunkt.

Goldman Sachs ‘plan om at begynde at tilbyde en cryptocurrency-varetægtstjeneste er tilsyneladende stadig på bordet, med Business Insider, der citerer behovet for “velrenommerede forældremyndigheden” for at styrke tilliden omkring involvering i cryptocurrencyhos Wall Street-virksomheder.

I maj blev det imidlertid også foreslået, at der igen via anonyme kilder, at det ville bruge sine egne penge til at handle bitcoin futures produkter fra CBOE og CME på vegne af sine kunder.

Goldman forberede også på at lancere “sin egen, mere fleksible version af en fremtid, kendt som en ikke-leverbar fremad, som den vil tilbyde kunder,” ifølge New York Times på det tidspunkt. Den seneste del af Goldman’s krypto-puslespil kom på plads i begyndelsen af ​​august, da det fulgte op på futuresplanen med muligheden for en crypto-varetægt med det formål at beskytte institutternes beholdninger mod hacking og utilsigtet tab.

Hidtil er der dog blevet sagt lidt offentligt af banken om disse potentielle træk i kryptoområdet. Faktisk har banken tidligere været noget skeptisk til kryptos, advarsel investorer i januar, at de var “i en boble.”