Ben Davenport, en Palo Alto resident, der arbejdede for tech virksomheder som Google, Microsoft og Facebook blev for nylig en venture-partner hos Blockchain Capital.

Davenport er berømt for sin startup BitGo og for at være en crypto iværksætter og investor. Beluga, et af hans projekter blev erhvervet af Facebook i 2011 og senere blev Facebook Messenger. BitGo, en bitcoin opstart blev grundlagt i 2014 og leverede sikkerheds løsninger.

Davenport nævnte, at selv om han har sine startups, har han nu dedikeret det meste af sin tid til at investere. Fokus på investeringerne hjælper med at se denne voksende industri på et stort billede, hvilket er pænere end at være fokuseret på et enkelt forretnings perspektiv, kommenterede han.

Entreprenøren investerede i mere end 15 virksomheder. Venturepartnerposition hos Blockchain Capital gør ham ikke i stand til at træffe beslutninger, men i stedet deler de dealflow og analyserer de nye muligheder.

Lightning Labs, Paxos, LedgerX og Electric Coin Company fra en del af Davenports kryptoportefølje ifølge AngelList siden april 2018, da han begyndte at arbejde deltid som rådgiver for BitGo.

Blockchain Capital Partners P. Bart Stephens og Spencer Bogart har tidligere været kendt som investorer i BitGo.

Davenport forventede, at de skulle bringe en tankevækkende tilgang til investeringer, holde sig tro mod deres overbevisninger og ikke blive distraheret af øjeblikkets smag.

Stephens, medstifter og administrerende partner for firmaet er også tilfreds med sin nye partner Davenport, da han bringer stor teknisk viden og erfaring med krypto økosystemet som medstifter og CTO for BitGo.

Blockchain Capital har rejst fire fonde siden 2013, med investeringer i de store krypto selskaber som Coinbase, Circle, Ripple, Kraken og Block.one.