Guld og sølv Korrigerende priser

Guld- og sølvpriserne er fastere i amerikanske omtaler om tidlig eftermiddag torsdag.

Nogle kort omslag på futuresmarkedet fremgår af det seneste salgstryk. Alligevel er købsrenterne forringet af et solidt rally på verdens aktiemarkeder i dag og en generelt “risk-on” -handel mentalitet på markedet for nylig.

Sølvpriserne faldt til en 12-måneders lav natten over, før de hoppede. August guld futures var sidste op $ 3,10 en ounce på $ 1,247.50. Juli Comex sølv var sidste op $ 0.193 på $ 16.01 en ounce. Funktionen på markedet i slutningen af ​​denne uge er USAs præsident Trump i Europa, der mødes med de europæiske ledere, med et møde med den russiske præsident Vladimir Putin planlagt til næste mandag. Markedet vil se Trumps møder nøje. Det er værd at påtegne at der førhen har været spekulation i at investorerne gik mod det digitale guld (Bitcoin) og derved er guld priserne blevet presset lidt ned.

Det netop indgåede NATO-møde blev Trumps succes forklaret. Dagens udgivelse af juni-forbrugerprisindekset (KPI) kom i en stigning på 0,1% i forhold til prognosen for, at den stiger med 0,2% fra maj. På årsbasis var KPI 2,9% højere, hvilket er det højeste niveau på seks år.

På grund af manglende reaktion på markederne er disse tal endnu ikke anset for problematisk for inflationen. I dagens nyheder projicerede Europa-Kommissionen euroområdets inflationsrate på 1,7% i 2018 og i 2019, hvilket er lidt lidt højere end deres tidligere prognoser.

Nøglen “udenfor markeder” i dag finder Nymex råoliepriser lavere på efterfølgende salg fra stærke tab udgivet onsdag og ligger under under 70,00 dollar pr. Tønde. Der er nu skitse, råoljemarkedet er toppet, hvilket vil være en baade udvikling for råvaresektoren.

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …