Hacked cryptocurrency exchange Cryptopia, som gik i likvidation tidligere i denne måned, har nu indgivet for konkursbeskyttelse i USA

Cryptopias tildelte likvidator, professionelle servicefirma Grant Thornton New Zealand, meddelte mandag, at den har taget skridtet til at bevare kryptopia-data, der er gemt og hostet på servere med et Arizona-baseret firma.

Konkursretten i det sydlige distrikt i New York udstedte en bekendtgørelse til hacked Cryptopia på fredag, hvorved der blev indrømmet en nødsituation til midlertidig nødhjælp indtil 7. juni.

Grant Thornton sagde:

“Den midlertidige ordre bevarer Cryptopia-dataene, som indeholder en SQL-database, der indeholder alle kontoindehaveres individuelle beholdninger af krypto aktiver og kontaktoplysninger for kontohaverne. Uden disse oplysninger vil det være umuligt at forene individuelle beholdninger med de valutaer, som Cryptopia har.

Processen med at gendanne dataene og bestemme, hvordan man foretager distributioner til kontohavere, vil tage “nogle måneder i det mindste”, sagde likvidatoren.

Ifølge en rapport fra Bloomberg, slutter Arizona firmaet med Cryptopia og søger $ 2 millioner i kompensation. Hvis disse penge ikke er kommende, foreslår rapporten, at børsens likvidatorer frygter, at de vitale brugerdata kunne gå tabt uigenkaldeligt.

Cryptopia blev ramt af et stort hack i midten af ​​januar, hvilket resulterede i “betydelige tab”. Senere genstartede den handels tjenesterne i forbindelse med bankproblemer og gik endelig i likvidation og suspenderede handels aktiviteter tidligere i måneden.

Et blockchain dataanalysestyring vurderet efter hacket, at så meget som $ 16 millioner i ether og ERC-20-tokens kunne have tabt.

Grant Thornton var forventet at indgive en indledende rapport om sagen i sidste uge på New Zealand Companies Office hjemmeside. Men New Zealand-domstolen gav 10 arbejdsdage forlængelse, og rapporten er nu forfalden den 4. juni, sagde Cryptopia i sidste uge