Hackere har tilsyneladende stadig kontrol over New Zealand-baserede Cryptocurrency exchange Cryptopia.

Blockchain data analytics firma Elementus sagde i en blog post tirsdag, at Cryptopia’s hacker, efter at have været stille i nogle dage, har stjålet yderligere 1.675 ether fra 17.000 tegnebøger – et beløb på omkring $ 181.000 på nuværende tidspunkt.

Mens det oprindeligt så ud som, at Cryptopia kunne flytte cryptocurrency for at sikre de resterende brugerfonde, blev æteren sendt til en ethereum-adresse, der tidligere blev brugt af hackeren, sagde firmaet og tilføjede:

“Hackeren har de private nøgler og kan trække penge fra enhver Cryptopia-tegnebog efter ønske.”

Elementus sagde også, at nogle tegnebøger stadig er påfyldt, hvilket tyder på, at ikke alle brugere kender til bruddet.

“De fleste af midlerne kommer fra minedrift puljer,” tilføjede firmaet. “Formentlig bliver disse betalinger sendt på vegne af minearbejdere, der vælger at modtage deres belønninger automatisk via” direkte indbetaling “og har siden glemt det.”

I sidste uge offentliggjorde Elementus en anden analyse, der tyder på, at ca. 16 millioner dollars af ether og ERC-20-tokens var blevet stjålet fra Cryptopia-tegnebøger.

Udvekslingen har dog ikke frigivet nogen oplysninger om mængden af ​​tab til dato. Det gik offline den 15. januar med et stort hack, der resulterede i “betydelige tab”.

Siden da har New Zealand Police undersøgt sagen og anført, at det holder et “åbent sind” om mulighederne.

Den 22. januar udstedte politiet en opdatering, der siger, at der gøres gode fremskridt, og at der udarbejdes positive undersøgelses linjer for at identificere overførslen og identificere, hvor Cryptocurrency er sendt.