Hacket Bitcoins fra Bitfinex er blevet flyttet

Hacket Bitcoins som ikke har været rørt i 3 år, er blevet sendt til forskellige wallets. Transaktionerne stammer fra et hack af bitfinex i 2016.

I en række transaktioner, der begyndte kl. 06.00 UTC fredag, flyttede 172,54 BTC eller ca. 1,37 millioner dollars fra en tegnebog, der tidligere havde haft midler taget i 2016 Bitfinex-hack. de Hacket bitcoins som kostede udvekslingen $ 60 millioner, forbliver uløst.

Twitter brugeren Whale_Alert noterede overførsler i morges. De fortsatte hele dagen og sluttede med en $ 137.514 transaktion kl 19:47 UTC.

Hard Fork sagde, at flytningen var forbundet med Bitfinexs Leo-token, hvilket gør det muligt for anonyme tilbagevenden af ​​stjålne midler. Bitfinex-talsmand Anneka Dew nægtede at udvekslingen var involveret i flytningen.

“Vi er ikke involverede, og bevægelsen er ikke bundet til proceduren beskrevet i UNUS SED LEO-hvidbogen,” sagde hun.

I betragtning af den anonyme karakter af bitcoin-tegnebøger er disse bevægelser det eneste bevis for hacker aktivitet efter tyveri. De kan bruges til retsmedicinsk analyse af blockchain sleuths, men ofte resulterer i stedet i hvidvaskning af penge for at skjule fondens ultimative destination.

Bitfinex tyveri var det største tab af bitcoins ved en udveksling siden Mt. Gox hack i begyndelsen af ​​2014 (værd $ 350 millioner). I februar i år hentede amerikansk rets håndhævelse 27.66270285 BTC, der var taget fra Bitfinex.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …