Holdet bag en mobilapplikation, der gør det muligt for kunderne at betale med krypto på online- og murstenbutikker, har afsløret nye funktioner og et redesign, der gør det muligt for forbrugerne at handle som post-nytårs salg, er i fuld gang.

Eligma, en opstartet virksomhed dedikeret til smart handel og blockchain advocacy, siger den nyeste version af sin Elipay app er blevet bygget med enkelhed i tankerne. Udover at tilbyde øjeblikkelige betalinger med udvalgte kryptovaluta, gratis overførsler mellem brugere over hele verden, balance og transaktions historik og loyalitetsbelønninger, giver appen nu også mulighed for forbedret butiknavigation og -opdagelse.

Mere end 240 steder accepterer nu Elipay som betalingsmetode, og app opdateringen har forsøgt at gøre det nemmere for kunderne at finde nye steder, hvor de kan bruge deres krypto. Brugere kan søge efter butikker og serviceudbydere i deres nærhed eller gennemse butikker efter kategori. Desuden skabte Elipay en funktion, som de kan gemme deres foretrukne steder – dvs. kontaktoplysninger og åbningstider – er aldrig mere end et klik væk.

Appen er i øjeblikket tilgængelig på Google Play og App Store. Siden lanceringen har det gjort det muligt for brugerne at foretage betalinger ved hjælp af Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og det specielt oprettede ELI-token – samt overføre penge til andre Elipay-brugere over hele verden. Der er også et henvisningsprogram, der tilbyder brugere belønninger i Bitcoin for at anbefale Elipay til venner.