Har bitcoin fundet sin low

Har bitcoin fundet sin low?

Har bitcoin fundet sin low? Det der er vigtigt at fokusere på lige i øjeblikket, er faktisk at lytte til hvad medierne fortæller os lige nu. Hvis du åbner en hvilken som helst hjemmeside eller en hvilket som helst nyhedssite, så ville de sige at Bitcoin er død og at Bitcoin vil ramme bunden.

Det er her hvor vi skal have vores kritiske briller på.  For på nuværende tidspunkt der så har medierne for sørget for at Bitcoin ryger så langt ned at de selv har en mulighed for at købe ind på det rigtige tidspunkt. Dette vil også gøre at mange mennesker har en tendens til at handle efter følelser i stedet for at tænke en længere bane.

Negativitet er et bullish tegn

Tager vi et kig på Google, så vil den 9. Søgning være således: er bitcoin død?
Det er ikke en negativ ting, Det er et bullish tegn. Det er her rigtigt mange mennesker de frygter, hvor handelsmænd de tænker at de har en god mulighed for at købe ind på nuværende tidspunkt.

Prisen for en Bitcoin på nuværende tidspunkt er 6.721,6 dollars stykket. Bitcoin var nede og ramme sin low omkring de 5723 dollars stykket. Se rigtig mange mennesker har en tendens til at handle i panik. Lige præcis denne ting har medierne handlet efter. De ved at hvis de laver nok nyheder omkring Bitcoin er død så vil folk begynde at handle ud.

Hold fokus

Der hvor rigtig mange mennesker har mulighed for at tjene til dagen og Vejen, er der hvor der ses lyst på tingene når andre ser negativitet, det handler om at ignorere medierne og fokusere på hvad candlesticks fortæller os hvad markedet Fortæl os ikke hvad medierne fortæller os.

Det kan siges meget kort: tag de rigtige briller på når der kigges på et marked som Bitcoin. Dette gælder også hvis der kigges på aktiemarkedet.

Denne artikel er blevet indsendt af BTCinvestering

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …

2 comments