Warren Buffett er igen ude efter Bitcoin, ”Bitcoin har ikke en unik værdi overhovedet”. Han (Warren Buffet) har i dag været ude og sige til CNBC’s journalist, at Bitcoin er en fantasi og det ikke har en værdi. Cryptocurrency tiltrækker bedrager og efterfølgende sammenligner han det med, ”hvis du sælger noget falsk på gaden, såsom yo-yos, så er der ikke penge i det, men der er penge i at arbejde for Wall Street”.

Det er ikke første gang, at en af de største fra Wall Street angriber Bitcoin. Er det mon pga. frygten for, at cryptocurrency er en trussel til FIAT eller siger Warren Buffett disse ting, for at priserne skal falde, når der bliver skabt frygt hos Bitcoin Hodl’er? Det kan man spekulere i dag og nat, men man kommer ikke udenom, at Bitcoin er kommet for at blive.

Warren er dog fan af den underliggende teknologi bag Bitcoin, nemlig Blockchain. Det har han tidligere været ude at rose og sagde at Blockchains success er ikke afhængig af, hvordan BTC klarer sig på sigt. Han var også ude af sige, at teknologien er meget fascinerende. Det er en genial ting, at man kan have begrænset udbud og gøre det svært og dyrt at skabe.

Selvom Warren Buffett har været ude efter BTC rigtig mange gange, så har det stadig ikke holdt banker som J.P. Morgan, en af de største banker i USA, at lancere deres egen cryptocurrency for cross-broader betaling. J.P. Morgan er ikke alene om dette, da investeringsbanken Goldman Sacks også være ude og lancere et cryptocurrency handelsbureau sidste år.