Hardware wallet, hvad er det?

Hardware Wallet

Sikkerhed er noget af det vigtigste når det kommer til at opbevare sine Bitcoins og andre tokens. Derfor er det essentielt at bruge en Hardware wallet. En Hardware wallet, er et fysisk device, hvor du har mulighed for at opbevare dine Bitcoins og andre tokens. Det er derfor et must at bruge, specielt hvis man har for rigtig mange penge stående. I løbet af artiklen vil vi komme nærmere ind på hvorfor det er så vigtigt at gøre brug af en hardware wallet, og hvilke der er brugbar.

  • Hvad er en hardware wallet?
  • Hvorfor skal man bruge en hardware wallet
  • Hvilke hardware wallets findes der?
  • Hvor kan man købe en Hardware Wallet henne?

Hvad er en Hardware wallet?

En hardware wallet er en fysisk enhed, hvor du har mulighed for at opbevare dine Bitcoins og andre tokens som er understøttet af enheden. En hardware wallet er en mindre enhed, hvor dine tokens bliver opbevaret offline. Dette gør det meget mere besværligt for at fremmede skulle få fingrene i dine Bitcoins og andre tokens. Det er derfor en rigtig god idé at gøre brug af en.


Hvorfor skal man bruge en hardware wallet

Grunden til at du skal bruge en hardware-wallet er simpel.. Det gør det svære for andre personer evt. hackere. at få adgang til dine penge (Bitcoins). Hvis der er nogen der ville stjæle dine Bitcoins, så skal de ha’ fat i din fysiske enhed, og hvor efter de skal kunne bryde sig igennem evt pin kode på selve enheden. I det at personen er nød til at sjæle din fysiske enhed, så gør det hele processen svære for en hacker, i forhold til hvis du bruger en online wallet. Feks Blockchain.info. Udover at det gøre det svære for fremmede at få fat i dine penge, så har du også din private key. Din private key er noget af det vigtigste når vi snakker om Bitcoins og opbevaring. Med din private key, har du mulighed for at få adgang til dine Bitcoins tværs af alle de wallets der understøtter at man importer sin private key. Det er sådan at med de fleste Hardware wallets, så skal du manuelt godkende en transaktion, dette kan oftes gøres med en knap, som er på enheden. Dette er giver en ekstra form for sikkerhed, da en hacker ikke blot kan starte en transaktion på samme måde.


Hvilke Hardware Wallets findes der?

Der findes et par stykker. De mest bruge enheder er Ledger Nano og Trezor. Udover Ledger nano og Trezor, så findes der også en Ledger blue. En Ledger blue, er lidt ligesom en lille tablet, som har en touchscreen. Ledger blue er lidt større, og gør det lidt mere besværligt at medbringe rundt omkring. Derfor er Ledger Nano og Trezor meget bedre, da det minder om et USB-stick.

Her under kan du se de 3 forskellige hardware wallets. Ledger Blue, Trezor & Ledger Nano.

 


Hvor kan man købe en hardware wallet henne?

Du har mulighed for at købe Ledger Nano & Ledger Blue via den officielle producent

 

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …