Huobi med amerikansk filial

Cryptocurrency Exchange OKCoin har lanceret en filial på det amerikanske marked, der tilbyder handelstjenester mellem amerikanske dollars og flere store kryptovalutaer.

Ifølge OKCoins hjemmeside på fredag ​​har børsen allerede lanceret det nye tilbud og accepterer nu indskud og udbetalinger fra amerikanske dollars samt handel med bitcoin, bitcoin cash, litecoin, ethereum og ethereum classic.

For den nye offshoot indgav virksomheden en pengeinstitutvirksomhed (MSB) til USA’s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) i november 2017. Dokumentet viser, at den juridiske enhed bag udvekslingen hedder OKCoin USA Inc. og er baseret i Mountain View, Californien.

OKCoin siger dog på sin hjemmeside, at fiat-to-crypto-handelstjenesten i øjeblikket er begrænset til investorer i Californien – en begrænsning angivet i den oprindelige MSB-arkivering.

Nyhederne følger en rapport for uger siden, der afslørede et lignende træk af Huobi, som lancerede en rent krypto-til-krypto-handelstjeneste denne måned for alle 50 stater i USA via en partner-enhed, der blev kaldt HBUS.

Tidligere i år indgav HBUS også en MSB-registrering med FinCEN. Men Li Lin, medstifter og administrerende direktør for Huobi, noterede på det tidspunkt, at registrering med FinCEN ikke løser alle de mulige reguleringsproblemer, der følger med at operere i USA

Efter den lovgivningsmæssige indskrænkning skiftede børserne deres forretninger i udlandet med fokus hovedsagelig på krypto-til-kryptohandel.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …