Hvad kan du købe med Bitcoin?

Efter en stigende af interesse blandt virksomheder ved at acceptere bitcoin i deres detail- eller online-butikker, har renterne i vid udstrækning været dårligere som stigende bitcoin transaktions gebyrer og volantile prisbevægelser gjorde det mindre attraktivt som et byttemiddel

Det betyder ikke, at der ikke er nogen afsætnings muligheder til at bruge din bitcoin, langt væk fra det. Det er bare, at bitcoin volumen på disse forretninger generelt ikke har opfyldt forventningerne, og når du læser dette, kan nogle have afbrudt denne mulighed.

På tidspunktet for skrivningen kan du dog stadig købe en bred vifte af varer og tjenester med cryptocurrency. Blandt fordelene ved at gøre det er let hed af grænseoverskridende transaktioner og anonymitet (medmindre du ønsker fysisk levering selvfølgelig). Ved at acceptere bitcoin får grossister adgang til et bredere marked og behøver ikke så meget at bekymre sig om Tilbage betalinger (hvor købere annullerer betalingen efter at have modtaget produktet).

Hvis du vil bruge bitcoin til at købe gaver, er den mest oplagte løsning gavekort via Gyft eller eGifter. Modtageren vil så kunne tilbringe gavekortet hos en af ​​en bred vifte af detailhandlere.

Du kan betale for fly og hoteller med bitcoin, gennem Expedia, CheapAir og Surf Air. Hvis dine ambitioner er højere, kan du betale for rumrejse med nogle af dine store bedrifter, gennem Virgin Galactic.

Microsoft accepterer bitcoin i sine app butikker, hvor du kan downloade film, spil og app-baserede tjenester.

Nogle musikere (Bjork, Imogen Heap) vil lade dig downloade deres musik i bytte for cryptocurrency.

Har du brug for at forsyne dit hus eller købe en særlig gave til nogen? Overstock var en af ​​de første store detailhandlere, der begyndte at acceptere bitcoin, tilbage i 2014, og dens grundlægger – Patrick Byrne – er stadig en af ​​teknologiens mest aktive fortalere.

Har du lyst til at købe noget guld? Sharps Pixley, APMEX og JM Bullion vil tage bitcoin af dine hænder i bytte for guld.

Og hvis du er sulten og bor i Danmark, vil Hungry få en pizza leveret til din dør (afhængigt af hvor du bor) i bytte for bitcoin.

Nogle juridiske og regnskabsmæssige virksomheder accepterer også betaling for deres tjenester i cryptocurrency.

Selvfølgelig kan du altid købe dig selv en lykke ved at donere til en af ​​de bitcoin-accepterende velgørende organisationer eller crowdfunding sites, såsom BitHope, BitGive eller Fidelity Charitable.

For en liste over offline butikker i nærheden af ​​dig, der accepterer bitcoin, skal du kontrollere en aggregater som SpendBitcoins eller CoinMap.

(Bemærk: De specifikke virksomheder, der er nævnt her, er ikke de eneste tilgængelige muligheder og bør ikke tages som anbefaling.)