Hvordan kan jeg købe Bitcoin?


Hvordan kan jeg købe Bitcoin?


Så du har lært det grundlæggende om bitcoin, du er begejstret for potentialet og nu vil du købe nogle *. Men hvordan?

(* Venligst invester aldrig mere end du har råd til at tabe – cryptocurrency er flygtige, og prisen kan gå ned såvel som op.)

Bitcoin kan købes ved udveksling eller direkte fra andre via markedspladser. Du kan betale for dem på forskellige måder, lige fra hårde kontanter til kreditkort og betalingskort til overførsler, eller endog med andre cryptocurrencies afhængigt af hvem du køber dem fra, og hvor du bor.

1 – opret en tegnebog Det første skridt er at oprette en tegnebog til at gemme din bitcoin – du skal bruge en, uanset din foretrukne købs metode.

Dette kan være en online tegnebog (enten en del af en udvekslings platform eller via en uafhængig udbyder), en stationær tegnebog, en mobil lommebog eller en offline-enhed (såsom en hardwareenhed eller en papirplade).

Selv inden for disse kategorier af tegnebøger er der en bred vifte af tjenester at vælge imellem, så gør nogle undersøgelser, inden du beslutter, hvilken version der passer bedst til dine behov. Du kan finde flere oplysninger om nogle af tegnebøgerne derude, samt tips om hvordan du bruger dem her og her.

Den vigtigste del af enhver tegnebog er at holde dine nøgler (en række tegn) og / eller adgangskoder sikkert. Hvis du mister dem, mister du adgangen til den bitcoin der er gemt der.

KØB BITCOIN ONLINE

2 – Åbn en konto på en udveksling Cryptocurrency børs, som vil købe og sælge bitcoin på dine vegne.

Der er hundreder i øjeblikket i drift med varierende grad af likviditet og sikkerhed, og nye fortsætter med at dukke op, mens andre ender med at lukke. Som med tegnebøger er det tilrådeligt at foretage nogle undersøgelser inden du vælger – du kan være heldig nok til at have flere velrenommerede udvekslinger at vælge imellem, eller din adgang kan være begrænset til en eller to afhængigt af dit geografiske område.

Den største bitcoin-udveksling i verden i øjeblikket i forhold til US $ -volumen er Bitfinex, selvom den primært er rettet mod spothandlere. Andre udvekslinger med høj volumen er Coinbase, Bitstamp og Poloniex, men for små mængder skal de mest velrenommerede børser fungere godt.

(Bemærk: På tidspunktet for skrivningen lægger overskuddet af interessen for bitcoin-handel stor belastning på de fleste detail købs- og salgs operationer, så en vis grad af tålmodighed og forsigtighed anbefales.)

Med clampdown på know-your-client (KYC) og anti-money laundering (AML) regulering kræver mange udvekslinger nu verificeret identifikation til kontoopsætning. Dette vil normalt indeholde et foto af dit officielle id, og nogle gange også et bevis på adressen.

De fleste udvekslinger accepterer betaling via bankoverførsel eller kreditkort, og nogle er villige til at arbejde med Paypal overførsler. Og de fleste udvekslinger opkræver gebyrer (som generelt omfatter gebyrerne for brugen af ​​bitcoin-netværket). Hver udveksling har en anden procedure for både opsætning og transaktion, og skal give dig tilstrækkelig detaljeret til at kunne gennemføre købet. Hvis ikke, overvej at ændre tjenesteudbyderen.

Når udvekslingen har modtaget betaling, køber den tilsvarende mængde bitcoin på dine vegne og deponerer dem i en automatisk genereret tegnebog på børsen. Dette kan tage minutter eller nogle gange på grund af netværks flaskehalse. Hvis du ønsker (anbefalet), kan du så flytte midlerne til din off-exchange-tegnebog.

KØB MED KONTANTER 2 – Vælg en købsmetode Platforms som LocalBitcoins hjælper dig med at finde personer nær dig, der er villige til at udveksle bitcoin til kontanter. LibertyX lister også på detailforretninger i USA, hvor du kan bytte penge til bitcoin. Og WallofCoins, Paxful og BitQuick vil lede dig til en bankfilial i nærheden af ​​dig, der giver dig mulighed for at foretage et kontant depositum og modtage bitcoin et par timer senere.

Pengeautomater er maskiner, der vil sende bitcoin til din tegnebog i bytte for kontanter. De opererer på samme måde som bankautomater – du putter kontanter i automaten, holder din tegnebogs QR-kode op til en skærm, og den tilsvarende mængde bitcoin er strålet til din konto. Coinatmradar kan hjælpe dig med at finde en bitcoin pengeautomat i nærheden af ​​dig.

(Bemærk: Særlige virksomheder, der er nævnt her, er ikke de eneste tilgængelige muligheder og bør ikke tages som anbefaling.)