I 2025 vil bitcoin mining bruge mere energi end elektriske biler

Et fælles tema blandt krypto-deniers er, at der er tale om Bitcoins mangel på miljøbevidsthed.

Og deres kritik er ikke ligefrem forkert placeret, da Bitcoin-minedrift spiser vanvittige mængder energi. Verdens energiforsyning bliver mere og mere dedikeret til computere, der løser komplicerede algoritmer, der opretholder Bitcoins blokke. Bitcoins bevis på arbejds algoritmen sikrer, at netværket kan køre autonomt uden krav om at inkludere en betroet tredjepart.

Alex Hern of the Guardian skrev: “Burning enorme mængder af elektricitet er ikke tilfældig med bitcoin: i stedet er det indlejret i den indre kernen i valutaen, som operationen kendt som” minedrift “. I forenklende vilkår er bitcoin mining en konkurrence, der spilder mest muligt elektricitet ved at gøre meningsløse aritmetiske kvintillioner af gange et sekund. “

Mining er grundlaget for Bitcoins bevis på arbejdsalgoritmen og hovedårsagen til Bitcoin energiforbrug. Selvom det er meget miljøvenligt, er det ekstremt vigtigt for Bitcoin-netværket. En ny blok tilføjes til sin blokchain hvert 10. minut, der indeholder transaktioner, der blev afhentet af minearbejdere og placeret i blokken.

En minearbejder skaber disse blokke og løser ekstremt vanskelige matematiske opgaver for at tilføje de nævnte blokke til kæden. Når han opretter en blok, samler andre minearbejdere op og holder minedrift (verificerer transaktioner inde i den); Når de 10 minutter passerer, tilføjes blokken til blokkæden. Hver gang en ny blok tilføjes til blokkæden, tildeles minearbejdere med et nyt parti mined bitcoins som kompensation for energi og computerkraft, de investerede i minedrift.

Minedrift bliver sværere med tiden, da Bitcoin-netværket har en begrænset udbud på 21 millioner Bitcoin. Når en begivenhed kaldet halvering sker, bliver minearbejderne skåret halvt og tvinger minearbejdere til at bruge mere computerkraft / elektricitet, hvis de ønsker at holde minedrift så meget som de gjorde før. Alt dette holder netværkets energiforbrug på en løbende stigende vej, og denne tendens vil sandsynligvis ikke ende indtil 2140, hvor sidste Bitcoin forventes at blive minet

Digiconomist, et websted oprettet for at spore Bitcoins energiforbrug, meddelte for et par dage siden, at det samlede elforbrug af minedrift Bitcoin i øjeblikket er på et anslået årligt niveau på 65,26 TWh (terawatt timer). Det betyder, at en Bitcoin-transaktion bruger 850 kWh; For at sætte dette i perspektiv er 100.000 Visa-transaktioner færdige med kun 169kWh elektricitet.

Det nævnte tal (også kaldet Bitcoin Energy Consumption Index) er en chokerende stigning fra de 36%, der blev registreret ved årsskiftet; alle tegnene er der, at dette indeks vil fortsætte med at stige. Som det står, kunne Bitcoins årlige energiforbrug i samme periode styrke en af ​​160 verdens lande, herunder New Zealand, Danmark eller Tjekkiet eller omkring 6 millioner amerikanske boliger.

Morgan Stanley forskere vurderer, at dette tempo ikke langsomt sænker når som helst snart; i år 2025 vil kryptosfæren bruge mere energi end alle verdens elbiler kombineret. Da processen bliver hårdere og dyrere med hver dag, søger minearbejdere muligheder for at omgå og reducere omkostningerne ved minedrift Bitcoin.

Fra og med i dag tilføjes 144 blokke til BTC blockchain og 1800 Bitcoins generere hver dag. Omkostningerne ved minedrift af en enkelt Bitcoin i USA beløber sig til kølige 4,6 tusind dollars, hvilket stadig er rentabel et antal. Dette nummer placerer USA på 41. pladsen på listen over billigste lande til min cryptocurrency.

For klarhed er det billigste land Venezuela, hvor en enkelt Bitcoin koster 731 dollars, og den dyreste er Sydkorea, hvor en enkelt Bitcoin vil koste du 26.170 dollars til at minde. Billige og pålidelige energikilder bliver ramt af mennesker, der ønsker at minde cryptocurrency.

Som et direkte resultat har vi set Island, der er berømt for sin geotermisk og vandkraft, oplever en reel boom i krypto-minedrift. Processen tegner sig for omkring 90% af Islands datacenterindustri hvad angår elforbruget, ifølge et KPMG-studie. Dette lyder ikke godt sammen med miljøet besætningen, da Island er et land kendt for sin bevarede natur. En internetkommentator udtrykte bekymring over, at så meget af landets elektricitet er rettet i en enkelt virksomhed og udtalte følgende:

“Så når denne dumme cryptocurrency-boblen bryder, vil Island pludselig miste 90% af den elektriske efterspørgsel, som grønne er så bekymrede over? Seem for at huske landet gik stort set konkurs for nogle år siden. “

Samtidig har Kina enorme kilder til kul, der gør sin termoelektronik meget billig. Termiske planter er en regelmæssig observation i kulinrike landdistrikter i Kina, og fra for nylig er Bitcoin-minedriften “gårde”. Faktisk er Bitcoin-minedrift blevet så populær i Kina som følge af billig elektricitet og elektronik, at landet blev den førende kilde til Bitcoin minedriftshash power; over to tredjedele af den samlede bearbejdningseffekt, der anvendes til at minde denne cryptocurrency, stammer fra Kina.

Imidlertid synes en nedbrydning på disse mineforretninger at være på vej, da den kinesiske regering skitserede planer om at bremse den kraft, der leveres til Bitcoin minearbejdere. Alligevel virker minedrift levende og godt i Kina og i resten af ​​verden, da den samlede tilgængelige hash rate holder bevæger sig opad.

Hvor slemt er bitcoin energiforbruget virkelig?

Mens disse tal alene og endda i nogle sammenhænge ser ekstremt oppustet, giver det større billede et tydeligere overblik over, hvor meget energi, som cryptocurrency-minedrift rent faktisk bruger. Ifølge Digiconom er i øjeblikket kun 0,29% af verdens samlede energiforbrug i Bitcoin-minedrift. Den nævnte Morgan Stanley-undersøgelse tilføjer også:

“På kort sigt er cryptocurrency-strømforbruget en lille procentdel af den globale strømforbrug, så vi forventer ikke, at det vil påvirke nytteværdierne på mellemlangt sigt. Men over tid vil energiforbruget af cryptocurrency og blockchain teknologier sandsynligvis blive et varmt emne for brugssektoren. “

Så for nu er situationen under kontrol. Med hensyn til fremtiden bliver el nettet mere og mere overbelastet af Bitcoin-minedrift. Da puljerne af fossil brændstoffer bliver langsomt udtømt, foreslås der mange forskellige løsninger. Bevis for indsats algoritmer foreslås ofte, da de bruger langt mindre energikrævende processer for at verificere transaktioner og min krypto. Virksomhederne bygger kombinerede miner, der bruger multisourced energi, mens nogle endda kører helt på grøn energi.

Nogle mønter (SKY for eksempel) taler om “solar miners”, som ikke er ligefrem minearbejdere; Tanken om legitime soldrevne miner er stadig interessant. Alt i alt kan miljømæssige konsekvenser af Bitcoin-minedrift ikke afsættes. Cryptocurrencies er bestemt fremtiden, men snarere end senere skal de begynde at bruge fornybar, grøn energi til at drive deres underliggende netværk.


About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …