IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af forsyningskæder. IBM annoncerede platformen i en pressemeddelelse.

Foruden IBM er stiftelsesmedlemmer, Trust Your Leverandør-netværket, også det amerikanske bryggeriselskab Anheuser-Busch InBev, teknologiselskaberne Cisco, Lenovo, Nokia, Schneider Electric, det britiske farmaceutiske selskab GlaxoSmithKline og teleselskabet Vodafone. Produktet er bygget på IBM Blockchain Platform og sigter mod at eliminere manuelle tidskrævende processer og hjælpe med at reducere risikoen for svig og fejl.

Per udgivelse, tillid til din leverandør opretter et digitalt pas til leverandøridentitet på blockchain-netværket, der giver leverandører mulighed for at dele information med udvalgte købere på netværket. Ved at implementere platformen kan brugerne påstås reducere tiden og omkostningerne i forbindelse med kvalificering, validering og styring af nye leverandører. Renee Ure, chef for supply chain for Lenovos datacentergruppe, sagde:

”Blockchain har evnen til fuldstændigt at transformere, hvordan virksomheder ombord og administrerer deres leverandørnetværk for fremtiden. Gennem tillid til din leverandør vil både købere og leverandører se fordelene ved indkøb af blockchain gennem reduktioner i omkostninger, kompleksitet og hastighed. ”

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Alexander Ivanov waves

Alexander Ivanov – Grundlægger af Waves sælger ud

Grundlægger af token udsetdelsesplatformen Waves har solgt sine andele i firmaets blokchain spin-off Vostok for …