Blockchain teknologi er nu tilgængelig for ICC Eyes, 45 millioner medlemmer, herunder Amazon, Coca Cola, Fedex, McDonald og PayPal.

Perlin, den Singapore-baserede blockchain virksomhed partner med International Chamber of Commerce (ICC), der blev 100 år i år.

Alilansens hovedmål er at forbedre forsyningskædeprocesserne hos medlems virksomheder, hvilket gør dem mere sporbare og gennemsigtige. ICC spredes over 130 lande, der forbinder Perlins blockchain-platform og drager fordel af anvendelsen af ​​den fremvoksende teknologi.

Perlin blev nu officielt en ICC-teknologipartner, der tilbyder fri adgang til sin blockchain-platform under projektets start og vil fokusere på “praktisk, effektiv og skalerbar blokchain-sporbarhed og gennemsigtigheden for værdikæder”, som meddelt den 11. april.

Den generelle sekretær for ICC, John Denton, sagde:

“I samarbejde med Perlin, som leder feltet i blockchain og distribueret ledger udvikling, kan vi hjælpe med at lette praktisk og virkelig forstyrrende transformation for virksomheder på tværs af alle tænkelige industrisektorer.”

Perlin arbejder allerede på blockchain-pilotprojekter med forskellige virksomheder, herunder en med bæredygtig materialeproducent Asia Pacific Rayon (APR). Projektet “Follow Our Fiber” skal give gennemsigtighed til APR-kunder på tværs af forsynings kæden ved at give dem mulighed for at overvåge de vigtigste produktions faser fra plantning til levering.

Det giver også “permanente data i en sikker blockchain database” for at sikre, at APR er i overensstemmelse med relevante lovgivningsmæssige og industrielle certificeringer og standarder.

Perlin og en Paris baseret organisation arbejder også på nye projekter, som f.eks. ICC’s initiativ til at handle for at stoppe forfalskning og piratvirksomhed (BASCAP) – med det formål at øge bevidstheden om “økonomisk og social skade” af forfalskning og piratkopiering.