Initial Coin offering  platform KickICO tabte $ 7,7 millioner i KICK tokens i et hack i torsdag, rapporterede virksomheden.

VD Anti Danilevski skrev i et blogindlæg, at opstarts holdet opdagede, at omkring 70 millioner KICK-tokens manglede fra tegnebogen, efter at KickCoin smart kontrakts ejerens private nøgle var gået i fare. Flere brugernes tegnebøger blev tømt som en del af hacket, selvom startingen gik ud på at returnere tokens til alle indehavere.

Danilevski sagde firmaet først lærte om bruddet, da brugerne klagede over, at de ikke kunne finde tokens til omkring 800.000 dollars i deres tegnebøger. “For at skjule resultaterne af deres aktiviteter anvendte de metoder, der blev brugt af KickCoins smarte kontrakt i integration med Bancor-netværket: hackere ødelagde tokens på ca. 40 adresser og skabte tokens på de andre 40 adresser i det tilsvarende antal,” skrev Danilevski.

En talsmand fra Bancor fortalte, at den specifikke funktion, der gjorde det muligt for den smarte kontrakts private nøgle at blive kompromitteret, blev bygget af KickICO, “og var ikke en forudsætning eller en del af dets integration af Bancor.”

Talsmanden tilføjede:

Uanset om du sætter denne evne til dit symbol eller ej, er det helt uafhængigt af en integration med Bancor. Og hvis du beslutter dig for at opbygge denne evne til dit symbol, skal du beskytte den. “

Danilevski sagde, at KickICO har genoprettet kontrollen over den smarte kontrakt, har til hensigt at returnere alle mistede tokens til brugere.

Platformen, der blev lanceret i midten af ​​2017, rejste 5.000 ETH i en pre-ICO finansieringsrunde efterfulgt af en stigning på næsten 85.000 ETH under sit offentlige token salg. Projektets partnere omfatter decentraliseret udveksling af start Bancor samt blockchain startups Pacatum, Coinhills og Qoin.