Imgur rejser $20 millioner fra investorer

Imgur, et populært image hosting site, afslørede, at det har modtaget $ 20 millioner i venture equity fra Coil, et micro payments værktøj til indhold skabere.

Ud over finansieringen har Imgur aftalt at bygge Coil i sin platform, der modtager 300 millioner månedlige brugere, at levere micro payments til brugere, der ser indhold, ifølge en rapport fra TechCrunch.

Partnerskabet vil også blive markeret med et kommende præmie Imgur-medlemskab med eksklusive funktioner og indhold til Coil-abonnenter. En $ 5 pr. Måned Coil-abonnement finansierer skabere pr. Sekund, som abonnenten bruger til at forbruge deres indhold med en sats på 36 cent per time.

“Imgur begyndte i 2009 som en gave til internettet. I løbet af de sidste 10 år har vi bygget et af de største og mest positive online-samfund baseret på vores kerneværdi for at “give mere end vi tager” “Alan Schaaf, grundlægger og CEO for Imgur, sagde i en pressemeddelelse. “Coils teknologi vil åbne nye muligheder for, at brugerne kan give hinanden og støtte samfundet på nye måder.”

Coil blev grundlagt sidste år af Stefan Thomas, den tidligere Chief Technology Officer i Ripple Labs, som et middel til at betale skabere for deres arbejde. Det abonnements tjeneste er nu i åben beta, og det giver udvidelser til Chrome og Firefox.

Sammenlignet med Spotify betaler Coils Web Monetization API automatisk skabere i XRP baseret på brug, mens brugeren har det flade abonnements gebyr.

Thomas vil blive medlem af Imgur’s bestyrelse. Imgur modtog tidligere $ 40 millioner serie A fra Andreessen Horowitz og Reddit.

Coils investering stammer fra Ripple Labs ‘Xpring Initiative, der har til formål at finansiere spredning af Ripple XRP økosystemet. Imgur modtog amerikanske dollars i finansieringsaftalen.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …