Indiens højesteret kræver afgørelse fra regering omkring cryptocurrency

Indiens højesteret har bedt landets regering om at afgive en mening om cryptocurrency, i form af lovlig nedfald fra en afgørelse truffet af centralbanken i april.

På torsdag holdt retten en høring om en række andragender, der blev indgivet af lokale cryptocurrency børser, samt Internet og Mobile Association of India (IAMAI), over ordningen for Reserve Bank of India (RBI), der forbyder indenlandske banker at yde tjenester til krypto virksomheder.

Retten konkluderede med at anmode om, at regeringen oplyser sit syn på sagen inden for to uger, The Economic Times rapporterede fredag.

Nischal Shetty, grundlægger og administrerende direktør for indisk cryptocurrency børs WazirX, sagde i en diskussion, at retten har bedt regeringen om at “indgive en bekendtgørelse vedrørende resultaterne af crypto komitéen oprettet af dem.”

“Regeringen skal give en vis afslutning til spørgsmålet. Vi har medarbejdere. Der er jobs,” sagde Nakul Dewan, advokat for ni af de cryptocurrency børser, der blev medtaget i retsmødet, til The Economic Times.

Den næste bevægelseshøring om sagen afholdes den 20. november ifølge en højesterets opdatering.

RBI-ordren blokkerer bankadgang har forårsaget store problemer for cryptocurrency børs i landet, som siden har søgt måder at holde deres virksomheder ude af at fejle, herunder krypto-til-kryptohandel. Zebpay, som en gang var den største cryptocurrency børser med handels volumen i Indien, standsede dog sin handelsservice sidste måned.

For nylig beslaglagt politiet i den indiske by Bangalore i sidste uge en cryptocurrency-pengeautomat, kort efter at den blev oprettet af lokal cryptocurrency-udveksling Unocoin. Harish BV, medstifter og chefstekniker i Unocoin Exchange, blev anholdt samtidig.

En rapport fra hinduen på onsdag angav, at den centrale forbrydelses afdeling anholdt Unocoins administrerende direktør og medstifter, Sathvik Vishwanath, en dag senere.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …