Indiske politistyrker har beslaglagt en bitcoin ATM

Indisk politistyrke i byen Bangalore har raidet en pengeautomat, der drives af lokale kryptokurrencyudveksling Unocoin, bare nogle uger efter oprettelsen.

Times of India sagde i en nyhedsrapport onsdag, at Harish BV, medstifter og chefsteknolog officer i Unocoin Exchange, blev anholdt tirsdag, da han opererede den ATM, der blev installeret i et indkøbscenter og afsløret den 14. oktober .

Ifølge rapporten greb det lokale politi centralkriminalitet, ATM, to bærbare computere, en mobil, tre kreditkort, fem debetkort, et pas og indiske rupier til en værdi af omkring 2.500 dollars.

Unocoin er en af ​​de mange cryptocurrency udvekslinger i Indien, der har overlevet et bankforbud udstedt tidligt i år af Reserve Bank of India (RBI), landets centralbankmyndighed.

Da indenlandske banker stoppede med at tilbyde finansielle tjenesteydelser til cryptocurrency institutter, lancerede Unocoin den ATM, der ville give investorer mulighed for direkte at deponere indiske rupier til deres konti med udvekslingen. Virksomheden sagde i sidste uge, at det var planlagt at åbne flere pengeautomater i Mumbai og Delhi.

Alligevel hævder politiet, at Unocoin ikke har tilladelse til at drive denne type pengeautomat.

I en ny nyhedsrapport fra Bangalore Mirror onsdag, Alok Kumar, blev en kommissær fra Bangalores bypolitiet citeret:

“De [Unocoin] havde ikke nogen licens fra RBI, Sebi [Securities and Exchange Board of India] eller et andet agentur til at udføre bitcoin-transaktionen. De kørte den uden at erhverve nogen handelslicens fra BBMP [Bangalore-regeringen]. ”

Imidlertid nægtede Unocoin medstifter og administrerende direktør Sathvik Viswanath denne beskyldning og sagde i Times of India-rapporten:

“Finansministerens erklæring var tydelig: Cryptocurrencies er ikke lovligt betalingsmiddel i Indien. Han sagde ikke ‘ulovligt bud’. Der er en enorm forskel. Det betyder, at du bærer risikoen for din investering, og der er ingen regulering for branchen.”

 

About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …