InfStones, en opstart af Silicon Valley, har hævet en $ 2 millioner funding round for at udvide sin blokproducerende kapacitet i proof-of-stake (PoS) -netværk.

Selskabet sagde i en meddelelse onsdag, at førende investorer i runden omfatter venturekapitalfirmaer som Danhua VC (DHVC) og Plug and Play Ventures, som er kendt for at investere i de tidlige stadier af PayPal og Dropbox.

InfStones, der blev grundlagt i 2018 og opererer som en fuldnoder og blokproducent for PoS-blokkæder, sagde, at den vil bruge den nye egenkapitalfinansiering til at udvide sit eksisterende fem persons hold og bringe sin service til yderligere PoS-kæder.

“Selv om beviset for arbejde er blevet stabilt og veletableret takket være de tidlige deltagere, mener vi, at PoS vil være drivkraften til at frembringe eksponentiel vækst for blockchainindustrien i fremtiden,” sagde InfStones grundlægger og administrerende direktør Jonathan Shi, en tidligere ingeniør hos Oracle.

I øjeblikket er firmaet en blokproducent for ni PoS blokkæder, herunder EOS, Tron, Cosmos og Tezos. Virksomheden samler poS-tokenindehaveres stemmer for at deltage i den blokproducerende proces af PoS-kæder for at modtage minearbejder.

InfStones.io distribuerer derefter disse belønninger til indehavere, der afgiver stemmer, men tager en 10-30 procent provision, afhængigt af de forskellige kæders design.

For eksempel viser rangordningdata for EOS-blokkæden InfStones ‘fulde node har over 90 millioner stemmer, hvilket overstiger $ 450 millioner værd af EOS på noden baseret på den nuværende pris på EOS.

Ud over investeringen sagde Shi, at DHVC hjalp InfStones med at få store EOS-indehavere til at bruge tjenesten til staking EOS.