Når den globale optagelse af krypto aktiver øges, gør det også den lovgivningsmæssige og offentlige kontrol med digitale transaktioner.

Blockchain har længe givet pseudo-anonymitet til brugere fra hele branchens brede spektrum, men med det er der kommet en stigende efterspørgsel efter avanceret sikkerhed og identitetsbeskyttelse.

Det er indtil nu.

Introduktion til BitMix.Biz – Secure Bitcoin Mixer

Med voksende antal globale cryptocurrency indehavere forventer forbedret transaktions sikkerhed som standard; behovet for en tjeneste, der giver bruger anonymitet, har aldrig været større.

Missionen med vores service er at levere uovertruffen privatliv til vores voksende antal brugere.

Den måde, hvorpå Bitcoin (BTC) eller andre cryptocurrency transaktioner fungerer, er det offentlige, men helt sikkert, men den ikke-anonyme log er oprettet og kædet sammen i et blokchain-register.

Men selvom disse sporbare poster giver et spor fra en kæde til den næste – ved midlertidigt at blande dine inter-wallet-midler med andres spor, bliver sporet forstyrret.

Det er en simpel men yderst effektiv måde at levere komplet blokke anonymitet på.

Det sikre alternative til krypto transaktioner

Ved at oprette en ordre blander platformen en modtaget mængde mønter for at forstyrre posten tilbage til kilden. Uanset finansierings kilden giver vores digitale løsning isolations behovet for at sikre brugerens transaktions sikkerhed.

Helt anonyme serviceanmodninger kun det mindste antal oplysninger, der skal oprettes, og som en yderligere foranstaltning slettes alle transaktionslogfiler samt eventuelle personlige oplysninger på mindre end 72 timer.

Den Simple & Verifiable Coin Mixing Platform

For at få opsætningen er enkel – alt hvad du behøver gør er at udfylde en kort form, og kontoen er oprettet.

BitMix accepterer BTC, Litecoin og vil snart tilføje ETH til de tilgængelige valutaer. Når du har registreret, skal du vælge og sende det beløb, du ønsker at blande til BitMix-adressen, og mønterne vil derefter blive sendt direkte tilbage som rydde mønter efter blanding. Det er en enkel, hurtig og sikker proces!

Af hensyn til gennemsigtigheden ydes der også et fuldt verificerbar garantibevis.

Laveste kommissioner med fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger

Med nogle af de laveste provisioner i branchen betyder kombineret med avanceret teknologi, at ingen kan få adgang til brugerens transaktions historik, processen kunne ikke være enklere.

I de fleste tilfælde (kan tage op til 24 timer) er transaktionen øjeblikkelig og fungerer som enhver anden cryptocurrency-tjeneste – BitMix giver kun det ekstra niveau af privatlivets fred!

Ledende teknologi – Fremtiden for Bitcoin Mixers

Systemet giver dig mulighed for øjeblikkeligt at rydde dine penge og giver uovertruffen diskretion. Teknologien er helt ny, men testet, bevist og med tusindvis af glade brugere, fortsætter Mix teknologien med at bevise et hit hos kunderne.

Som et ekstra sikkerhedsniveau har systemet en indbygget funktion, der tilbyder fuldstændig transaktions vilkår – vælg blot ‘auto-randomisering’ for at forstyrre kæde analyse angreb ved at vælge to eller flere output blockchain-adresser for at levere penge.
 
Da platformen fortsætter med at vokse, kan vores netværk med attraktive provisioner også blive en del af BitMix partnerskabs netværket.

Deltag i tusindvis af brugere, der blander deres mønter i dag!

Om BitMix: BitMix er en bitcoin-mixer, der tilbyder ægte krypto-anonymitet til sine kunder. Ved at blande inter-wallet mønter med andres kilder er kilden og transaktionssporet forstyrret. BitMix giver en sikker og teknisk avanceret løsning til digitale transaktioner. For mere information besøg www.bitmix.biz/en

For mere information om systemets begrænsninger og tekniske specifikationer, se venligst vores ofte stillede spørgsmål.