Med den globale svindelepidemi, der i alt udgør ca. 3,24 trillioner om året, vokser behovet for en risikobegrænsende platform på tværs af industrisektorer, grænser og kulturer.

Det er indtil nu.

Introduktion til Kuverit – Global P2P Guarantee Trading Platform.

Svindel kommer i alle former og størrelser og har potentiale til at ødelægge både din bundlinje og navnet, hvis det ikke lykkes korrekt.

Kuverit hjælper med at mindske denne risiko ved at yde garantier, hvor der er mulighed for økonomisk tab.

Fra ejendomssalg til vare og meget mere forbinder Kuverit alle transaktioner med garant og hvor du har en garanti, har du ikke længere risiko. Effektiv beskyttelse mod risiko er formålet med ansøgningen, og om du er en investor, en virksomhed, en kunde eller en tjenesteyder, vil Kuverit-ansøgningen give en hidtil uset beskyttelse.

Transaktioner tværs over alle hæmmes ofte af kulturelle, betalings- og logistiske forskelle – Kuverits mission statement er at overvinde disse forskelle med en garantibaseret DD-platform, der giver dig mulighed for at handle!

Projektet genererer allerede en masse interesse, herunder støtte fra Guido Schmitz Krummacher, tidligere Tezos-fonden, Cardano og Lisk. Derudover skaber vi et socialt mærke og som sådan byder vi velkommen to bestyrelsesmedlemmer fra Kuverit-samfundet!

Sikring af transaktioner med Smart Technology

Systemet er nemt og nemt at bruge – hvis du er en sælger eller projektejer, opretter du simpelthen garantibevis og uploader – så når din notering er accepteret af en garant, er du sikkeret af et hvert økonomisk tab.

For garantisten er det endnu enklere – opret en konto, scan de åbne projekter, som du ønsker at støtte, indstil dit minimum gebyrniveau og klik derefter på Kuver Now, og der oprettes en smart kontrakt – en gang i gang vil det revolutionere internationale transaktioner ved at reducere risiko og bringe global forretning så lidt tættere på.

For mere information, se venligst Whitepaper.

Kuverit lancerer ICO salg

Kuverit ICO er anderledes end resten – det fokuserer på alle investorer og i modsætning til andre ICO’er prioriterer du dig over institutionelle investorer.

Platformen vil være fuldt operationel før Main ICO Phase og Kuverit har ambitiøse planer om at vokse – teamet er lidenskabeligt med at støtte international handel og i dag lancerer de fase en af ​​deres ICO, målet? At bygge platformen.

Investorer er også sikre i, at platformen bruger en fuldt licenseret mægler med sikre escrow-konti.

Løbende fra 20. marts til 20. april er deres præ-salg sat til at tiltrække betydelig opmærksomhed på kun 0,001 dollar pr token. Kuverit udnytter en unik og sikrere tre-faset tilgang til deres ICO fundraising, hvor interessen vokser hurtigt.

Når præ-salg og fase 1 er afsluttet, vil der være et tre-måneders produktudviklingsgab inden lanceringen af ​​deres vigtigste ICO til verden med en fuldt funktionel applikation.

Gå ikke glip af dine fordele ved Early Movers, deltag i vores pre-salg nu!

Hvis det er værd, er det Kuverit! – Tag risikoen ud af alle dine transaktioner både håndgribelige og immaterielle, tilslut dig Kuverit-fællesskabet i dag!

Hvis du vil vide mere, hvorfor ikke stille et spørgsmål til os?

Om os: Kuverit er en global Peer to Peer garanti og beskyttelse platform designet til at beskytte alt for alle overalt. Gennem den innovative smartphone-applikation kombineret med corporate og institutionel tilpasning vil Kuverit stræbe efter at gradvist reducere globalt svindel og øge forbrugernes sikkerhed, samtidig med at man udnytter de grundlæggende grundelementer i blockchain. For mere information besøg venligst hjemmesiden.