Invester i cryptocurrency hos BTCinvestering

Invester i cryptocurrency hos BTCinvestering

Invester i cryptocurrency hos BTCinvestering. Dette er jeres mulighed for at komme nemt og smertefrit i gang med at investere i cryptocurrency. Hos btcinvestering sørger vi for, at “DU” har et overblik over dit afkast gennem vores hjemmeside, hvortil du får et login du kan bruge ved oprettelse af din investering.

Der kan være mange årsager til at brugeren vælger BTCinvestering, men kundekontakt og god service er hvad vi står for. Dagligt sidder vi klar på telefonen eller på mail til at besvare jeres spørgsmål, dette er altså også hvis ikke man er kunde endnu.

Der er dog lige nogle trin du skal igennem før det.

Sådan kommer du i gang hos BTCinvestering

Til at starte med, oprettes der i samarbejde med BTCinvestering en kontrakt med dine oplysninger. Heri vil der være skrevet hvilket beløb du har valgt at investere, samt hvor lang tid kontrakten skal vare. Det er obligatorisk at lave kontrakten til minimum 12 måneder, men alt derover er tilladt.

Aftalen bliver skrevet under med NEMID, således at vi sikre den bedst mulige sikkerhed for begge parter. Når kontrakterne er skrevet under for begge parter, sendes pengene dernæst til det kontonummer der står i kontrakten. Når pengene er modtaget, sender BTCinvestering en ordrebekræftelse tilbage til brugeren, hvori der vil være mulighed for at få adgang til sit login til hjemmesiden.

Dette har du adgang til under dit login på hjemmesiden hos BTCinvestering

Når du logger ind på din bruger, vil du foruden dit kundenummer have mulighed for at se:

  • Start dato på din investering
  • Slut dato på din investering
  • Hvad dit indskud har været
  • Hvad dit afkast er på nuværende tidspunkt

Dette bliver opdateret 1-2 gange om ugen, der er altså ingen grund til at kigge mere end højest nødvendigt. Bemærk at der til tider kan være grunde til at dit “afkast” ikke vil være helt korrekt. Kurserne på cryptocurrency ændrer sig hele tiden og dermed er det kun til “vejledning” og ikke altid dit præcise.

Billedet er taget ud fra en test bruger

Kontraktforlængelse

Det er muligt at forlænge din kontrakt ved kontraktudløb, til dette oprettes der en lignende kontrakt. Her vil der stå, at vi allerede opbevarer dine penge til den “nuværende kurs” og fortsætter arbejdet efter underskrifter fra begge parter. Det beløb du vil se, er kun i kroner og øre, eftersom vi ikke offentliggøre hvad vi investerer pengene i.

Udbetaling

Ved kontraktudløb vil det være muligt at logge ind på din bruger på hjemmesiden og sende os dine oplysninger og dermed vil vi udbetale dit nuværende beløb til den kurs der er afregnet.
– Det er vel og mærke hvis du ikke ønsker at fortsætte samarbejdet, for dette har du selvfølgelig mulighed for.

Rådgivning

Det er også en mulighed at få personlig rådgivning, i og omkring Bitcoins og diverse Cryptocurrency. Det er også muligt blot at følge med på vores blog hvor der bliver opdateret konstant med de nyeste nyheder og analyser og diverse sager.

Denne artikel er skrevet og leveret af BTCinvestering

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …

4 comments