Cryptocurrencies, der beslaglægges af belgisk rets håndhævelse fra online-narkotikahandlere, skal anbringes under hammeren af ​​et irsk auktionshus.

Wilsons Auctions meddelte mandag, at den har underskrevet en aftale med den belgiske føderale regering om at afholde en auktion af kryptofonde uden reserve, herunder 104,99 af bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH) og bitcoin gold (BTG).

Cryptocurrencies samlede markedsværdi er på omkring 431.660 USD på tidspunktet for skrivningen.

“Bitcoins blev beslaglagt af det belgiske politi som følge af en narkotikahandel, hvor de kriminelle brugte DarkNet til at sælge stoffer,” sagde Wilsons Auctions.

Den internationale auktion begynder kl. 12.00 (GMT) den 1. marts, hvor Cryptocurrency opdeles i partier. Bitcoin vil blive solgt i 0,5-4 BTC partier, mens BCH og BTG vil blive tilbudt i større partier.

Dette er ikke første gang, at Wilsons har holdt en auktion af cryptocurrency. Sidste måned solgte den 167,7 monero (XMR) tokens, der var blevet beslaglagt under loven om lovovertrædelse af et lovligt retshåndhævelsesagentur.

Aidan Larkin, Wilsons ‘chef for aktivgendannelse, sagde på det tidspunkt, at monero-auktionen modtog renter fra 69 lande, og at “efter over 700 bud fra registrerede deltagere var den endelige værdi, der var realiseret, over markeds værdien af ​​monero for den dag.”

US Marshals Service har også tidligere haft flere større krypto auktioner. Senest i oktober annoncerede det, at det ville holde en auktion til at sælge næsten 4,3 mio. Værd af bitcoins den følgende måned.