Israels baserede handels platform Stox sagsøgt

Israels baserede blockchain-forudsigelsesmarkedsplatform Stox og dens grundlægger Moshe Hogeg bliver efter sigende sagsøgt af en kinesisk investor for over 4,6 millioner dollar over påstået bedrageri.

Som rapporteret i The Times of Israel på fredag ​​anfører investor Zhewen Hu i en retssag, der blev indleveret i Tel Aviv District Court den 24. januar, at Hogeg havde  nogle af de krypto millioner, der var investeret i firmaet. Filen hedder også Yaron Shalem, tidligere CFO hos Hogegs venturekapitalfirma Singulariteam Ltd. som sagsøgt, siger CTech.

Hu sagde i arkiveringen, at han havde investeret i Ethereum til en værdi af ca. $ 3,8 mio. I Stox-platformen efter at være overbevist af tilsagn i firmaets hvidbog, at hvis det kunne øge $ 30 mio. I ether, ville det sætte det samlede beløb i udvikle sin platform og i sidste ende øge prisen på Stox tokens.

I august sidste år stod Stoxs ICO – som især blev fremmet af boksemesteren Floyd Mayweather, Jr. – bestået denne tærskel og hævede 34 millioner dollars ifølge The Times.

Hu hævder imidlertid, at Hogeg investerede kun 5 millioner dollars af de forhøjede midler i Stox og investerede resten i andre ICO’er og virksomheder. Stævningen hævder også, at Hogeg solgte sine Stox-tokens før en dato, han havde forpligtet sig til at holde dem til, og dermed beskadige værdien af ​​de tokens, der stadig var hos investorer. Stox grundlæggeren har nægtet enhver forseelse, siger artiklen.

Hogeg er også medstifter af Sirin Labs, som har opbygget en blockchain smartphone, og formand for LeadCoin, et blockchain-baseret business lead sharing-netværk. Han købte også især Beitar Jerusalem Football Club i august august 2018 for omkring 7 millioner dollars.

I et andet retssag i november 2017 blev Hogeg anklaget for at afskaffe aktiverne i en binær options form, hvilket gjorde det til at blive insolvent. Han blev rapporteret at være modstridende på det tidspunkt.

I november aftalte US Securities and Exchange Commission afgifter med Floyd Mayweather Jr. for manglende oplysning om, at han var blevet betalt for at fremme ICO’er, herunder tilbuddet fra Stox.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …