Jack Dorsey Twitter CEO Tror På Bitcoin

Medstifter og CEO for Twitter Jack Dorsey erklærede igen, at han mener, at Bitcoin (BTC) vil være internets indbyggede valuta. Dorsey lavede sine kommentarer under et interview med amerikansk komiker og podcast vært Joe Rogan udgivet den 2. februar.

Under interviewet udtalte Dorsey:

“[Bitcoin] var noget, der blev født på internettet, der blev udviklet på internettet, det blev testet på internettet … Det er af internettet.”

Twitter-administrerende direktør havde fremsat en tilsvarende fordring før han noteret sig midt i maj 2018, at han ser Bitcoin som et valg for Internets indbyggede valuta.

Dorsey er også grundlægger og administrerende direktør for mobilbetalingers selskabet Square, som giver sine brugere mulighed for at handle i Bitcoin. Når spurgt af Rogan, hvis der er planer om at tilføje andre krypto til appen, svarede Dorsey, at der ikke er.

Under interviewet spurgte Rogan også Dorsey, hvis han ser nogen tilbageskridt i forhold til Bitcoin, som han svarede ved at foreslå at “bare se på nogle af de store banker og deres overvejelser på Bitcoin.”

Dorsey bemærkede, at “de alle elsker blockchain på grund af de effektiviteter, det kan skabe for deres forretning og potentielt nye forretningsområder”, men så foreslog, at denne teknologi er “bestemt truer visse tjenester bag banker og finansielle institutioner, truer det nogle regeringer såvel…”

Dorsey forudsagde også, at internettet overgår til et system, hvor alle data, der oprettes, vil være online permanent. Ifølge ham, “det er det, blockchain hjælper med at aktivere, ned ad linjen, og vi skal sørge for, at vi holder opmærksom på det.” Han beskrev nærmere, hvordan han ser fremtiden for internettet:

“Vi flytter til en verden, hvor der skabes noget for evigt, at der ikke er nogen centraliseret kontrol over, hvem der ser, at disse modeller bliver helt decentraliserede, og alle disse hindringer, som vi eksisterer i dag, er ikke så vigtige mere.”

 

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …