Jaguar bruger Iota i Proof-of-Concept-demo til sporing af bilenergi

Distribueret hovedbogsteknologi (DLT) selskab Iota samarbejder med bilproducenten Jaguar Land Rover for en proof-of-concept (PoC) demonstration for sporing af bilenergi med DLT.

Sporing af energikilde og brug


Iota annoncerede nyheden i et officielt blogindlæg den 30. august. I henhold til meddelelsen samarbejder Iota med Jaguar Land Rover og det franske energi- og udviklingscenter Engie Lab Crigen til demonstrationen. Demonstrationen sigter mod at vise offentligheden både kilden og brugen af ​​en Jaguar I-Pace-energi til Trondheim Powerhouse, bygningen, hvis indvielse danner baggrunden for proof-of-concept.

Russell Vickers, lederen af ​​Jaguar Land Rover’s ingeniørgruppe for køretøj som service, kommenterede, hvad han mener, at dette PoC antyder for fremtiden for energibevidste smarte byer. Han bemærkede:

”Dette smidige initiativ viser levende, hvordan byer kan omdanne både infrastruktur og transport til et bæredygtigt og gensidigt fordelagtigt økosystem. Vi er glade for at lade offentligheden se, hvordan energipositive bygninger og køretøjer som I-Pace i denne demonstration kan skabe positiv bæredygtighedsinnovation i tråd med Jaguar Land Rover’s Destination Zero-strategi. ”

Jaguar I-Pace’s Iota smart tegnebog

I henhold til rapporten indeholder Jaguar I-Pace en Iota-understøttet smart tegnebog, der kunne bruges til energiopladning – en såkaldt “Green Charging” -funktion – der på lignende måde spores af Iotas DLT. Dette ville give I-Pace-ejere muligheden for at oplade deres biler udelukkende med vedvarende energi.

Derudover lader I-Pace’s smart tegnebog i øjeblikket brugere tjene IOTA ved at lade bilen automatisk rapportere data, der er relevante for vejforholdene, herunder oplysninger om huller, vejr og trafik, pr. Meddelelsen. Denne valuta kan derefter bruges til betaling af tjenester såsom vejafgift, parkering og opkrævning.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Bitcoin nyheder

Financial Stability Board Cryptocurrency er ikke farlig

Cryptocurrency og digitale aktiver er i øjeblikket ikke en trussel mod global finansiel stabilitet, siger …