Jamaica Fondbørs klar til Bitcoin og Ethereum handler

Jamaica Fondsbørs (JSE) er snart klar til bitcoin og ethereum handler med hjælp fra canadiske fintech firma Blockstation.

De to virksomheder meddelte i fællesskab onsdag, at de har indgået en aftale for at muliggøre direkte handel med digitale aktiver, herunder security tokens i et “reguleret og sikret” miljø.

Afprøvningen af ​​bitcoin og ethereum handler er den anden etape af pilotindsatsen. I første fase forsøgte JSE og Blockstation live cryptocurrency handel i januar til en 60-dages forløb, der så deltagelse fra regulerende mæglere, markeds mæglere og Jamaica Central Securities Depository.

Formålet med første fase var at “demonstrere det digitale aktivøkosystems komplette livs cyklus”, sagde firmaerne på det tidspunkt.

I anden fase ses mæglerhandlere og ombord på detail investorer gennem en know-your-customer-proces (KYC) for at hjælpe dem med at handle bitcoin (BTC) og ethereum (ETH), Blockstation fortalte de. Der blev ikke givet en præcis dato for forsøgets start.

Mens de to firmaer tidligere havde et forhold angivet i et aftalememorandum, der blev underskrevet i august i år, er de nu blevet officielle partnere, tilføjede Blockstation.

Som led i partnerskabet søger partnerne at støtte internationale små og mellemstore virksomheder ved at give dem en “strømlinet og simpel” proces for at sikre kapitaltilfredshed og gennemsigtighed ved hjælp af sikkerheds dokumenter.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …