Japanske Krypto Børs Zaif bliver overtaget af Fisco

Japansk cryptocurrency exchange Zaif, som blev hacket for omkring $ 60 millioner sidste år, er under ny ledelse.

Udvekslingen annoncerede på selskabets hjemmeside fredag, at selskabet fra mandag den 22. april vil have underskrevet sin virksomhed til det børsnoterede japanske investeringsselskab Fisco, og fuld drift vil blive genindført tirsdag.

Planen for overtagelsen blev først sendt i oktober 2018 og ser udvekslings pasningen fra sin tidligere ejer, Tech Bureau, til en eksisterende krypto-udveksling, der ejes Fisco. Fredagens indlæg angiver, at aftalen kostede 5 milliarder japanske yen ($ 44.675 millioner).

I sin hack i september 2018 tabte Zaif ca. 7 mia. Yen (62,5 mio. $) I bitcoin (BTC), monacoin (MONA) og bitcoin cash (BCH) og andre krypto aktiver.

Siden da sagde Zaif fredag, at registrering af nye medlemmer er blevet suspenderet, mens handel, deponering og tilbagetrækning af MONA har været i venteposition siden 10. oktober 2018. I morgen vil disse tjenester blive genindført.

Som forpagtet tidligere, har udvekslingen nu refunderet brugere, der mistede beholdninger i overtrædelsen. Firmaet forklarede, at indehavere af BTC og BCH blev refunderet i deres oprindelige krypto kurs, men på grund af likviditetsproblemer med symbolet modtog MONA-indehavere ca. 60 procent i kryptoen og resten i japanske yen til kompensation med en sats på 144.548 yen pr. MONA.

Som rapporteret i november i november sagde sikkerhedseksperter hos Japan Digital Design, et datterselskab af MITSUBISHI UFJ Financial Group (MUFG), der arbejder sammen med andre sikkerheds firmaer, at de havde fundet muligvis afslørende oplysninger om Zaif-hackerne.

Efter at have undersøgt udstrømningen af ​​mona coin fra udvekslingen kort efter hacket, sagde Japan Digital Design det var i stand til at identificere “kilde” af angriberne. Mens detaljerne i resultaterne ikke blev afsløret, sagde holdet, at det havde deltaget disse oplysninger med myndighederne.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …