JPMorgan Chase CEO Jamie Dimon indikerede i et nyligt interview med Yahoo Finance, at han ikke havde talt med Facebook om udviklingen af ​​Libra.

“Men det er meget muligt, at nogen i virksomheden gjorde det,” sagde Dimon.

“Blockchain er ægte,” sagde han og citerede sin virksomheds forfald i rummet med JPM Coin blockchain. “Og jeg synes konkurrencen er ægte.”

For Dimon bringer kryptokurver forstyrrelser i banksektoren, fordi de leverer lignende tjenester, som bankerne traditionelt leverede som pengeoverførsel, clearinghouseaktivitet og realtidsbetalinger – selvom han tilføjer: “Det er ikke en eksistentiel trussel.”

“Vi skal have konkurrenter, hvad enten det er en cryptocurrency konkurrent eller en anden FinTech konkurrent. Vi skal have konkurrenter. “

“Jeg fortæller vores folk, gæt ikke, du ved, de er der, du ved, de kommer, du ved, at de vil spise vores frokost. Antag det. “

Om det er en bank eller en kryptotjeneste opstart, sagde Dimon, at der er alvorlige problemer med hensyn til fremtidens penge. Han mener, at nogle af disse er forårsaget af regeringen, specielt ved at afgøre, om de vil være underlagt bankregulativer, KYC, bankhemmelighedsloven eller regler for bekæmpelse af hvidvaskning af penge.

Sympatisk for kryptoindustriens ønske om at betjene deres kunder, sagde Dimon også, at han ville “kunne servicere deres kunder.”

“Jeg ser altid på disse [blockchain] systemer som vi også gerne vil gøre noget af det selv.”