Justin Sun gav ikke Tesla til vinderen, de annoncerede først

Tidligere i denne måned meddelte grundlæggeren af ​​TRON og ejer af BitTorrent Justin Sun på Twitter en 20 millioner dollar giveaway. For at deltage i lodtrækningen var alt man skulle gøre var at følge og retweet. Arrangementet fik stor opmærksomhed også fordi de ville vælge en vinder til en Tesla den 27. marts.

Lodtrækningen om Tesla’en

To uger senere sender Sun på Twitter en video, der vælger Tesla-vinderen. Videoen er ikke længere på Twitter, og på grund af tekniske problemer, som twitter har, blev videoen komprimeret ifølge Sun.

Det overvågede Twitter-fællesskab arkiverede imidlertid den slettede video, og den kan findes her.

Mange brugere rapporterede bekymringer om hvordan lodtrækningen blev håndteret, herunder at Tesla-lodtrækningen fandt sted 88 gange.

Tesla-vinderen


Den bruger, der blev valgt i lodtrækningen i den nu slettet video for nogle timer siden, lagde et tweet op med en afstemning og spurgte, om han blev snydt af Justin Sun og Tron Foundation.

Som svar på det, kommenteret Justin sun:

Jeg undskylder oprigtigt meget for forvirringen og ulejligheden vedrørende konkurrenceren. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at afklare situationen. Holdet bag er kommet til den konklusion, at en non-livestream metode, til at bestemme vinderen kan forårsage utryghed og kontrovers.

Mange brugere kommenteret, at Tron skulle give denne vinder Teslaen, fordi det ikke er hans skyld for det rod, de har gjort med udlodnings processen. Nogle mente endda, at de skulle give væk 2 Teslas. Men hvad Sun tilbød var en billet til TRON-topmødet i 2020, herunder en fuldt betalt returbillet til arrangementets placering.

Artiklen er blevet opdateret, da der var uklarhed omkring Justin Sun’s udtalelse.