Kan Bitcoin blive verdens valuta

Er du en Bitcoin-troende? Nogle siger, at Bitcoin bliver verdens valuta.

Kunne det være sandt? I slutningen af ​​2008, på grund af utilfredshed med det eksisterende Fiat-valutasystem, designede Satoshi Nakamoto bitcoin og dets cirkulationsnetværk, der har et fast samlet beløb, kontrolleres ikke af nogen organisation eller enkeltperson.

Selvom Satoshi Nakamotos oprindelige hensigt var at designe en anvendelig elektronisk valuta, blev bitcoin ikke accepteret af markedet og sjældent vedtaget i dagligdagen i de første par år. Men den hurtige udvikling af bitcoin senere var ud over alles forventning, måske inklusive Nakamoto selv.

Den første strøm af bitcoin blev kun udført blandt få nørder som en hobby til at understøtte dens omsætning. Siden da har der været flere entusiaster. Men de kan ikke få bitcoin direkte ved minedrift, så de bruger metoden til at købe disse bitcoins.

Med den stigende efterspørgsel fra bitcoin-entusiaster begyndte nogle platforme at levere central matchmaking af bitcoin med det formål at nå prissætningen baseret på Fiat-valutaen. Med fremkomsten af ​​disse platforme over hele verden og 7 * 24-handelstilstanden for disse platforme har prisfastsættelsen af ​​bitcoin dannet en grundlæggende ensartet prisfastsættelse rundt om i verden.

I 2020 har bitcoin opnået en hurtig udvikling. I marts 2020 vedtog De Forenede Stater den kvantitative lettelsespolitik for at bekæmpe epidemien, hvilket fører til afskrivning af alle aktiver i US-dollars.

Institutionelle investorer, der har mange aktiver, begynder at kigge efter aktiver af høj kvalitet for at bekæmpe inflationen og til sidst fokusere på bitcoin. I april 2021 er bitcoin nu blevet bredt accepteret som et værdilagringsværktøj. Derudover bliver bitcoin en ægte valuta. Venezuelas regering er begyndt at bruge crypto digital valuta til handel med udenrigshandel.

En undersøgelse foretaget af Citibank foreslog også, at bitcoin sandsynligvis ville blive brugt i international handel. For en potentiel valuta med en historie på kun 12 år er det meget hurtigt.

Sammenlignet med alle Fiat-valutaer er det faste samlede antal bitcoin den mest grundlæggende forskel mellem den og Fiat-valutaerne. På den nuværende markedsbaggrund for et stort antal yderligere udstedelser af Fiat-valuta er denne funktion mere attraktiv og værdsat.

Udviklingen af ​​den underliggende bitcoin-teknologi fremmer også brugen af ​​bitcoin som en slags valuta. Lynnetværk oven på bitcoin-netværk kan understøtte mikrobetaling baseret på bitcoin.

Hver transaktion koster kun 0,01 cent, og transaktionens afslutningstid tager kun 1-3 sekunder. En sådan omkostning og effektivitet vil gøre det muligt for bitcoin at blive forfremmet i en bredere vifte.

På nuværende tidspunkt er der en meget populær applikation “strejke”, som realiserer overførslen mellem forskellige lovlige valutaer baseret på lynnetværket. Det er netop taget i brug i El Salvador og vil blive fremmet i Europa og andre steder i den nærmeste fremtid.

Da Bitcoin bliver praktisk nok, er det sandsynligt, at antallet af detailhandlere og virksomheder, der accepterer Bitcoin-transaktioner, fortsat vil stige. Dette vil igen øge brugen af ​​Bitcoin blandt forbrugerne yderligere.

De tre grundlæggende egenskaber for penge inkluderer værdilagring, måleenhed og transaktionsmedium.

Fra disse attributters perspektiv er de to attributter af værdilagring og transaktionsmedier blevet vedtaget, men funktionen af ​​måleenhed har stadig brug for tid til at udvikle sig.

Men at dømme ud fra den aktuelle tendens vil måleenhedsattributten for bitcoin gradvist blive realiseret.

Bitcoin er derfor sandsynligvis en digital valuta, der cirkulerer globalt uden for det eksisterende Fiat-valutasystem.

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin den førende cryptocurrency kan se lyse tider

Tjen Bitcoins gratis

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …